2777
2789
منم مثل خودت۹۶ونیم بودم امروز کشیدم ۵۹و۸۰۰ شدم   قدمم ۱۷۲    تو چند وقت کم کردی& ...

عااااالی ایول بهت منم میخوام برم تورده ۵۰کلا

من قدم ۱۷۰شماالان خیلی لاغردیده نمیشی چون قدت بلنده؟ منکه خیلی سایزکم کردم مانتوهام همشووون گشادشدن ولی هنوزجادارم واسه کم کردن من میرم بدنسازی روعضله سازی تمرکزکردم ازاین ورم رژیم وسعی دارم کالریم پایین باشه وزنمم بیارم پایینتریکم دارم اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عااالی پیش رفتی فقط امیدتو ازدست نده اگه حتی یه ماه هم چیزی کم نکردی ناراحت نشو وادامه بده مطمئن ...

دعا کن ارادمو از دست ندم دوسال پیش خودم کالری شمار کردم ۲۰ کیلو کم کردم ولی دوباره ول کردم باردارهم شدم دیگه رعایت نکردم 🤦🏻‍♀️

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
حیفه ادامه بده وول نکن خودت لذتش ومیبری

آره واقعا همه میگفتن خیلی لاغر شدی دوست دارم برسم به ۶۰ استپ کنم دیگه 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
آره واقعا همه میگفتن خیلی لاغر شدی دوست دارم برسم به ۶۰ استپ کنم دیگه 

هرچقدربایدکالری مصرف کنی ۵۰۰تاشوکم کن میخوای استپ داشته باشی کربوهدرات وچربیتوپایین نگه دارولی کالریت وبه همون میزان که گفتن انجام بده

عااااالی ایول بهت منم میخوام برم تورده ۵۰کلا من قدم ۱۷۰شماالان خیلی لاغردیده نمیشی چون قدت بلنده؟ م ...

چرا لاغر دیده میشم صدای همه در اومده 😁  لباسامم دیگه اصلا برام مناسب نیست    میخوام بشم ۵۸  که بین ۵۸و۶۲فقط نوسان داشته باشم و اگهروزی به ۶۳ رسیدم شروع کنم باز رژیم بگیرم     ارهدخب سخته خیلی ولی ارزش داره واقعا لاغری لذت بخشه

این عکسی که فرستادم بنابه وزن وقدم بهم گفته روزانه ۱۸۰۰کالری میتونم استفاده کنم ولی من فقط روزانه تا۵۰۰کالری استفاده میکنم دیگه چی بشه برسه به ۶۰۰یا۷۰۰

من خودم کمترمیخورم چون نزدیکه عروسیمه میخوام کم کنم وزنمو

هرچقدربایدکالری مصرف کنی ۵۰۰تاشوکم کن میخوای استپ داشته باشی کربوهدرات وچربیتوپایین نگه دارولی کالری ...

الان هم هرچی تو برنامه غذایی مصرف میکنم تو کالری هم وارد میکنم میبینم از اون کالری مجازم هم خیلی کمتر استفاده کردم

الان هم هرچی تو برنامه غذایی مصرف میکنم تو کالری هم وارد میکنم میبینم از اون کالری مجازم هم خیلی کمت ...

بایدواسه لاغری پروتئین وفیبرت ازهمه بالاترباشه وچربی وکربوهدرات ازهمه پایین تر نبایدحذف بشن ولی بایدکنترلشون کنی

این عکسی که فرستادم بنابه وزن وقدم بهم گفته روزانه ۱۸۰۰کالری میتونم استفاده کنم ولی من فقط روزانه تا ...

منم زیر ۱۰۰۰ مصرف میکنم    ولی میگن کمتر از ۱۲۰۰کالری نباید بخوری ولی زیاده ۱۲۰۰ انگار     بعضی روزا فقط به این مقدار می رسونم که استپ نکنم    

منم مثل خودت۹۶ونیم بودم امروز کشیدم ۵۹و۸۰۰ شدم   قدمم ۱۷۲    تو چند وقت کم کردی& ...

وای کیف کردم چقد عالی شدی الان تصورت کردم منم قدم ۱۷۰ هست وزنم ۱۰۱ بود شدم ۸۵ ولی منم باید به ۶۰ برسم