2777
2789
عنوان

خجالتی

143 بازدید | 13 پست

میخام با ابجی رلم برم بیرون اخر هفته اولین بارمم نیست چند بار قبل باهاش رفتم بیرون اون خیلی باهام راحته و اصلا خجالتی نیست ۲۷ سالشه منم ۱۶سالمه 

اما خجالت میکشم هول میکنم اما بعدش ک میام خونه پشیمون میشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

راهگار بگید لطفا 

😐

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه افق زیباییه اینطور نیست دوستان؟

همینطور است🥲✋

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

ی سوال برام پیش اومد :) 

حالا چرا با خواهر رلت میری بیرون؟! 

خودشم اختلاف سنیتون زیاده چی میحرفین با هم🥲😂

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
ی سوال برام پیش اومد :)  حالا چرا با خواهر رلت میری بیرون؟!  خودشم اختلاف سنیتون زیاده چ ...

چون خودش خارج از کشوره

و اینک با خواهرش صحبت میکردم گفت دلم برات تنگ شده و...بیا اخر هفته بریم بیرون