2777
2789
عنوان

خونه همسایمون جن داره😰😰😰

590 بازدید | 47 پست

ما تو آپارتمان زندگی میکنیم خب

بعد همسایه دیوار ب دیوارمون جمع کردن رفتن مسافرت چن روزه

بعد الان که من رو تخت دراز کشیدم اونورم دیوارمونم اتاق خواب اوناس و داره صدا میاد از توش

صدای طبقات دیگه هم نیس اینجا هر طبقش دو واحد و طبقه پایینمونم نیستن

الان انگار یکی داره میکوبه به دیوار و وسایلا رو میکوبه به هم و من پشم برام نمونده، ۰چیکار کنم همه هم خوابن و چون سکووته کامله صدا قشنگگگ واضح میاد😰😰😰

صدای راه رفتن رو دیوار میاد 

دیوونه شدم از ترس😭😭😭😭

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😑😶

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

احتمالا به کسی کلید دادن شب بیاد بخوابه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

باشه بابا باور کردیم ما هم 

ایشون یک عدد عشق خواهرشه🥲👈🏻دلارام مریخی که آجی کوچیکم هم میشه❤👭🏼 چقدر یه آدم میتونه خوب باشه اخه؟🙃💕...ایشون هم نفس منه👈🏻دلبراماوحشی نفس هااا نفس🤗😇...ایشون هم یکی دیگه از اجی های گلم هست که خیلی تخس تشریف دارن🙈که خدا نکنه که با یکی کل بندازه مگه دست برمیداره حالا😏تاول جونی رو میگم دوستان😝....ولی در این حال خیلی جیگررررره بچم🥲😍😚......بچه ها یکی دیگع  از اجی هام هست که خیلی ماه بگم بهتون؟...خب معرفی میکنم یکتا جونیم🤗❤ماهه ماه