2777
2789
عنوان

اگه شما بودین میگفتین؟؟؟؟؟

67 بازدید | 15 پست
ما خونه رو کاغذدیوارى زدیم.من اضافه رول هارو گذاشته بودم تو کارتن که مادرشوهرم اومد بالا و گفت این رولا اضافه اومده من یه تیکشو میبرم به فلان مغازه دار نشون بدم بیاد واسه ما هم برنه.گفتم باشه بعد دیشب من و شوهرم و مامانم رفته بودیم نمایشگاه لوازم خونگى جلو غرفه کاغذدیوارى دیدیم ااااااا پدرشوهر و مادرشوهرمم اونجان.اونا پشتشون به ما بود داشتن یه البومو نگاه میکردن من یواشکى رفتم پشت سرشون و مثلا خاستم بترسونمشون کیف مادرشوهرمو کشیدم و گفتم ازینا نخر اینا زشتن.خدا شاهده به شوخى گفتم یه دفعه نه سلامى نه علیکى برگشته میگه کاغذدیواریتونو الان نشون این خانومه دادم گفت جنسش خوب نیست ما ازین بهترم داریم گفتم خب معلومه واسه خاطر کار خودش این حرفو میزنه، من خیلى ناراحت شدم که یهو جلو مامانم پرید بهم.کلا بار اولش نیست ه میاد و میگه فلا چیزتون بده مال من بهتره حرفش خیلى رو دلم مونده مخصوصا رفتارش جلو مامانم بنظرتون به شوهرم بگم چرا مامانت اینجوریه؟ چمیدونم والا شایدم چون باردارم حساس شدم
بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر شوخی رو با مادر شوهر باز نکنی بهتره, خوشرو باش ولی شوخی نکن که به خودش اجازه بده ناراحتت کنه, البته زیاد خوشرو بودن هم خپب نیست
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
خوب حتما با هم شوخی دارن، منکه ایرادی ندیدم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
با مادرشوهرت نباید شوخی اونطوری میکردی... اونم که با اون سن و سال اون حرف رو زده عین بچه ها رفتار کرده... بعدا که اومد چیزی ازتون بگیره بره کپی بزنه بگو مامان اینا جنسش خوب نیست نبرین
نارنیا جون... باور کن چون بارداری حساس شدی. احتمالا مادرهمسرتم سنش بالاست. مسنا انتظار دارن با احترام و مجبت باشون صحبت بشه. شما گفتی اینا زشته (کارخوبی نکردی)اونم جبران با بدی کرده همون حرفو به شما زده... الان بیخیال باش برو با نی نی صفا کن... به همسرت بگی جز دلخوری چیزی نمیشه. اگه کار همیشه مادرهمسرته محترمانه و بدر از کینه بهش بگو این جور رفتاراتون ناراحتم میکنه. منظوری دارید؟.
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
من از اینکه بجاى جواب سلام ما اونجورى دراومد گفت ناراحت شدم.بعدم من حتى جلو مامانمم شوخى رو نکردم باهاش.اون و شوهرم عقب تر بودن
بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️