2777
2789

دندوناش درست در نیومدن. میگه آب یا اسم دخترمم صدا می کنه هاپو هاپ هاپ یا میو میو می کنه صدای ماشین در میاره همه بچه ها مامان و بابا رو میگن این اصن نمیگه چکار کنم درمونده شدم  امیدی هست درست بشه؟ فعلا نمی تونم ببرمش گفتار درمانی 

عزیزم♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کلمه میگه،کلمه موردنطر شمارو نمیگه،باهاش تمرین میکنی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه جوری گفتی امیدی هست درست بشه انگار خدایی نکرده مریضی بدون درمان گرفته

حدس میزنم با گوشی یا تبلت سرگرمه اگر هست فورا ازش بگیر به هیچ عنوان نذار بازی کنه با تبلت و گوشی

یکی از دلایلش زندگی دیجیتاله 

دومیش اینکه باید گفتار درمانی ببری عزیزم هر طور شده

گفتار درمان کمک اصلی و اساسیه این داستانه راه

ببر ببین مشکل از کجاست و چی میگه

تا مدتی ک گفتار درمان پیدا کنی ، سعی کن باهاش صحبت کنی

یا ببرش پیش بچه های همسن خودش یکم توی جو اونا باشه بازی و حرف زدن یاد بگیره

کارتن های اموزشی مثل پوکویو ک رنگ و... اموزش میده براش بذاز

و باز تاکید میکنم هر طور شده گفتار درمان ببر

چیز عجیب و وحشتناکیم نیست

سریع راه میوفته عین بلبل برات حرف میزنه مغزتو میخوره😁😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سرش تو گوشی که خیلی هست عاشق پوکویوست

گوشیو ازش بگیر عشقم اگر بازی اینا میکنه

کارتن رو سعی کن تلوزیون بذاری ببینه یا لب تابی چیزی

گوشیو کم کم بگیر

اولاش گریه میکنه اذیت میکنه ولی بعدش عادت میشه براش

راجع بهش مقاله هست میتونی بری بخونی

ک توی دوران کرونا همه چیز با گوشی شد اومدن روی بچه ها تحقیق کردن ک تغیر سبک زندگیشون و دیجیتالی شدن چه تاثیری داشته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥