2777
2789

سلام

نیمه شب خوش..

کسی تجربه بازسازی خانه قدیمی ۲۰/۲۵ سال

داره؟؟

ویلایی نیست و آپارتمانه..

اگر یک خونه داخلش خیلیی لوکس باشه اما مشاعات چنگی به دل نزنن انتخابتون هست؟

💕

بنظرم ریسک داره از بیرون ک قدیمیه چ فایده اون ب قول معروف نویی رو نداره و کهنه حساب میشه چ بهتر که ادم بتونه ی خونه زیر ۱۰ سال بخره و دستی به داخلش بکشه اینجوری فایده نداره هزینه ها هم بالاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ریسک داره از بیرون ک قدیمیه چ فایده اون ب قول معروف نویی رو نداره و کهنه حساب میشه چ بهتر که ا ...

قیمتش با خونه نوساز یکی هست

چون متراژش بالاتره، پلان قدیمی و دلباز پنجره ها ی بزرگ

ولی خب قدیمیه دیگه

😖

💕

ما خریدیم بازسازی خیلی عالی کردیم. حتی جای اتاق و اشپزخونه رو تغییر دادیم ینی اینقد تعمیرات گسترده بود

ولی وقتی از واحد بیرون میومدیم میخورد تو ذوق مون. همه چی درب و داغون.همسایه ها حاضر نشدن راه پله رنگ بشه پله ها داغون، در حیاط داغون ..

فروختیم اش دیگه

کلا سال اپارتمان ک بره بالا همسایه هاش هم انگار یکم قابل تحمل نیستن.تجربه من اینطور بوده

من دلم ضعف می‌ره برای همچین کیسی  بخرم خودم بازسازی کنم  یا داخلش بازسازی شده باشه ولی و ...

ویلایی نیست (قبلا ویلایی بودم جمع جور کردنش و نگهداری امنیش خیلییی هزینه داشت)

چرا دلت ضعف میره؟

💕

قیمتش با خونه نوساز یکی هست چون متراژش بالاتره، پلان قدیمی و دلباز پنجره ها ی بزرگ ولی خب قدیمیه د ...

درسته عزیزم ولی ببین اخرش خونه قدیمیه و مشکلات خودشو داره هرچیم بازسازی کنی تهش خونه ۲۰ سال ساخته و دیگه کسی ازت بر نمیداره

درسته عزیزم ولی ببین اخرش خونه قدیمیه و مشکلات خودشو داره هرچیم بازسازی کنی تهش خونه ۲۰ سال ساخته و ...

اصلا این حرف و نزن 

پول زمین میدی 

زمین مگه ازش میفته؟؟؟؟

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
ما خریدیم بازسازی خیلی عالی کردیم. حتی جای اتاق و اشپزخونه رو تغییر دادیم ینی اینقد تعمیرات گسترده ب ...

دقیقا نگرانیم همیناست

بقیه سن بالا هستند که شش ماه اینجان شش ماه خارج

ساختمان بک لامپم‌ نداشت!

میترسم کلی خرج کنم بزنه توی ذوقم 

💕

اصلا این حرف و نزن  پول زمین میدی  زمین مگه ازش میفته؟؟؟؟

ماهم میخواستیم ی همچین خونه ای بگیریم ک داخلش هم خودشون بازسازی کرده بودن ولی هشت طبقه رو هم بودددد پنج واحدی واقعا مزحرف بود فقط داخلش خوشگل بود همه مشاور املاکی ها گفتن نه     عزیزم اپارتمانی ک زمین اونجوری نداره ویلایی ک نیست://