2777
2789
عنوان

بعضی موقع ها حس میکنم خیلی تنهام

181 بازدید | 13 پست

همیشه من  خودمو با نظر دیگران وفق دادم. 

الان دارم فکر  میکنم دیگه خسته شدم ادم تا یه حدی میتونه دووم بیاره. 

چ کنم 😔

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 
منم نمیتونم با هیچکس هم دردل کنم

دقیقا شبیه همیم

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تنهاییم.

ببین چقدر خانم توی سایت هست.

اکثرأ تنهاهستن.وگرنه کی این وقت شب بیداره،مگر اینکه تنها باشه مثل منو شما

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  
همه تنهاییم. ببین چقدر خانم توی سایت هست. اکثرأ تنهاهستن.وگرنه کی این وقت شب بیداره،مگر اینکه تنها ...

حق🖤

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
همه تنهاییم. ببین چقدر خانم توی سایت هست. اکثرأ تنهاهستن.وگرنه کی این وقت شب بیداره،مگر اینکه تنها ...

😭😭😭💔 دقیقا.

منم همینطور

چیکار میکنی اونوقت که حالا بهتر میشه. ಥ_ಥ

منم همینطور

ببخشید منظورم حالت بود

چیکار میکنی اونوقت که حالا بهتر میشه. ಥ_ಥ

تا چند وقت پیش فکر میکردم  عشق زندگی مو پیدا کردم دیگه سر و سامون میگیرم باهاش زندگی میکنم خیلی خوشحال بودم ولی یه دفعه همه چی از هم پاشید بهم دروغ گفت دروغ خیلی بزرگ درمورد گذشته ش الان دو هفته ای هس دیگه اون حس خوشحالی رو ندارم 😔😔

تا چند وقت پیش فکر میکردم  عشق زندگی مو پیدا کردم دیگه سر و سامون میگیرم باهاش زندگی میکنم خیلی ...

خیلی دوستش داشتی؟💔

خیلی دوستش داشتی؟💔

اره خیییلی چهره ش خصوصیاتش خیلی شبیه پسری بود که همیشه میخواستم الان که با بکی دیگه س دارم نابود میشم واقعا خانواده ش فرهنگ بالایی داشتن درست حسابی بودن نمیدونم چرا خودش اینجوری نبود تا دو ماه پیش داشتیم از قرار ازدواج حرف میزدیم ولی حالا .... من واقعا عاشقش بودم خیییلی 

اره خیییلی چهره ش خصوصیاتش خیلی شبیه پسری بود که همیشه میخواستم الان که با بکی دیگه س دارم نابود میش ...

😔😔😔