2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 142 پست

هردو کشیدم تا ۸ سانت بشم دوساعت شاید درد کشیدم ولی از ترس فشارم رفت بالا ضربان قلب بچمم افت کرد ببین اگ میترسی از طبیعی نرو سمتش من استرسم کارمو خراب کرد اخر سز شدم با اینکه خیلی تحمل دردم کمه ولی تا ۱۰ روزش اذیتی بعدش خوب میشی فقط چندروز اول زایمان کمک بگیر برای بچت اگ میخوای سز شی

سزارین. احتمالِ آسیب به بچه کمتره و مادر کمتر اذیت میشه.

نظر شما قابل احترامه. اما من قبل زایمانم تو نت خیلی میگشتم و پسرعموی مامانم دکتره همشون گفتن احتمال مرگ نوزاد و خونریزی مادر در سزارین خیلی بیشتره تا طبیعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که هر کدوم خیر هست انجام بشه و به سلامتی نینی تو بغل بگیری 😍

قربونت برم ممنون انشالله😘😍

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

مرسی از همه دوستای خوبم ک تجربه هاشونو باهام درمیون گذاشتن . هرچی فکر میکنم انگار طبیعی بهتره وازسزارین شدیدا میترسم . برام دعاکنید زایمانم راحت باشه و این پروسه رو بخوبی بگذرونم ودخترمو سالم بغل کنم😘😘😘😘😘👍❤❤❤❤❤

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
برام دعاکن زایمان راحتی داشته باشم .خودمم طبیعی دوس دارم .حالا هفته دیگه وقت معاینه دارم .ببینم چی پ ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی و هرچی خیره سرراهت قرار بگیره. جد بچم پشت و پناهت

پسرم سید هست و جدش خیلی سنگینه. انشالله به سلامتی و دل خوش کوچولوتو بغل بگیری و زایمان راحتی داشته باشی. سوره انشقاق رو بخون. رو اب فوت کن و موقعی ک درد داری بخور. و ب خانوادت بگو وقتی زایمانت طولانی شد مادرت توی کفش شوهرت اب بریزه. من اصلا ب این خرافات اعتقاد نداشتم. ۲۳ ساعت درد کشیدم خانوادم دیگه کلا نا امید بودن فقط گریه میکردن عمم زنگ زد بهشون گفتن هنوز زایمان نکردم عمم گفت مادرزن تو کفش داماد اب بریزه بابام میگفت وقتی اینو گفتن عصبی شدم گفتم همتون دیوونه شدین بچم تو درد داره میمیره این خرافات چیه ولی مامانم اب ریخت میگفت همون لحظه دکتر زنگ زد لباس نوزاد رو بیارین خود بابام هم بارش نمیشد. بازم میگم بستگی ب اعتقاد داره چون میگن اب روشناییه

ن کی گفته سز بده  منو کلی زجر دادن با اینکه بچمم خیلی درشت نبود نتونستن دنیا بیارن فقط تند تند ...

نمیدونم من تجربه شو نداشتم ولی الان چند روزه طبیعی زایمان کردم فقط دسشویی رفتن مشکله بخیه خوردم

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
انشالله به سلامتی زایمان کنی و هرچی خیره سرراهت قرار بگیره. جد بچم پشت و پناهت پسرم سید هست و جدش خ ...

خیلی ممنونم بادعای خیر شما عزیزان انشالله زایمانم راحت باشه . مرسی ازت عزیزدلم😘❤

نمیدونم من تجربه شو نداشتم ولی الان چند روزه طبیعی زایمان کردم فقط دسشویی رفتن مشکله بخیه خوردم

قدمش مبارک باشه عزیزم .خوشبحالت راحت شدی . کدوم بیمارستان زایمان داشتی؟

قدمش مبارک باشه عزیزم .خوشبحالت راحت شدی . کدوم بیمارستان زایمان داشتی؟

ممنون گلم من زاهدان بودم

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
ممنون گلم من زاهدان بودم

سلام عزیزم خوبی؟دخمل جونی خوبه؟وای تیکرشونگا۲هفته دیگه مونده فقط آماده ای که ان شاءالله؟طبیعی هستی یاسز؟نسونووزن رفتی چقدبود؟زودبیاجواب بده هیجان زده ام😍😍😅😅

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
سلام عزیزم خوبی؟دخمل جونی خوبه؟وای تیکرشونگا۲هفته دیگه مونده فقط آماده ای که ان شاءالله؟طبیعی هستی ی ...

به به سلاااااامممم عزیزدلممم خوبی؟ حنانه جونم خوبه؟ فردا معاینه لگن میخوام برم .دعاکن طبیعی بتونم . فعلا ک این چند روزه مریض شدم شدید بیرون روی دارمو بی اشتها شدم.کلی ضعیف شدم. آره وزنش سه ودویسته . توخودت چطوری بادخملی درچ حالی؟ راستی از ثمین خبر داری؟ یهو نیست شده نگران شدم

به به سلاااااامممم عزیزدلممم خوبی؟ حنانه جونم خوبه؟ فردا معاینه لگن میخوام برم .دعاکن طبیعی بتونم . ...

فدات خوب نیستم حنانه امروزچهاردست وپاوایساده بودافتادرودستش دردمیکنه یکمی ورم کرده الان بزورخوابوندمش بچم دردداره همش میخام ببرمش دکتر😭😭😭عکس بگیرم دعاکن چیزیش نشده باشه دارم میمیرم ازغصه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇