2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 142 پست
قطعا سزارین  یکی طبیعی به دنیا اورده بود میگفت لوله ی گاز بالا سرمو کندم

سزارینم درد داره دست وپا رو میبندن قطعا اگه بی حسی بره کسی که سزارین میشه حتما اتاق عمل خراب میکنه😁هردو زایمان سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین بعد از عمل درد داره خیلی از جاها پمپ درد میدارن ویا شیاف استفاده میکنن که درد و کم میکنه.

ولی بعد از دوران نقاهت نه خدارو شکر همه چی خوب بود.

من ۲ بار سزارین شدم

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
من طبیعی بودم اونا که سز بودن میگن خوب نیس... فقط بگو برات زایمان اسپینال انجام بدن درد نداره با م ...

ن کی گفته سز بده 

منو کلی زجر دادن با اینکه بچمم خیلی درشت نبود نتونستن دنیا بیارن فقط تند تند معاینه های وحشیانه میکردن آخرم نزدیک بود بچم خفه شه بردنم سزارین ک خیلی عالی بود راحت بیهوش شدم بعد به هوش اومدنمم شیاف گذاشتم سریع درد نداشتم دیگه کمتر از ۱۲ ساعت بعدشم راحت پاشدم راه رفتم خودم بدون هیچ مشکلی

بله طبیعی درد داره ولی اگه بدنت آماده باشه درد کوتاه مدت میشه و بی عوارض

من خواهرام خیلی راحت بوده زایماناشون . کلا دوسه ساعت درد داشتن وتموم . من خودمم طبیعی دوست دارم چون ازاینکه یه عمل سنگین انجام بدم میترسم .اما باخودم گفتم چرا همه انقد راحت سزارینو انتخاب میکنن ومیرن .مرددشدم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
منم از سز خیلی میترسیدم. زنداییم تا پای مرگ رفت 

من یه تجربه خیلی بد از زایمان سزارین شنیدم

ولی خانم های باردار اینجا هستن

گفتنش درست نیست

امیدوارم همه خانمای باردار به راحتی فارغ بشن

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
من برای طبیعی رفتم سزارین برگشتم. اگه لگنت کوچیک نیست و میتونی طبیعی  ولی اگه نه نخ خودتو اذی ...

هفته دیگه وقت معاینه دارم فعلا لگنمو ندیده دکتر

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
طبیعی ولی با آمادگی من نمیتونم درد باز شدن هفت لا شکم و بخیه و کلی داروی بی هوشی رو تحمل کنم درد ط ...

👍👍👍

هفته دیگه وقت معاینه دارم فعلا لگنمو ندیده دکتر

انشاالله که هر کدوم خیر هست انجام بشه و به سلامتی نینی تو بغل بگیری 😍

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
الان همه میان میریزن سرم میگن سزارین بهتره.  اما من طبیعی بودم. دروغ نمیگم از درد تا پای مرگ ر ...

برام دعاکن زایمان راحتی داشته باشم .خودمم طبیعی دوس دارم .حالا هفته دیگه وقت معاینه دارم .ببینم چی پیش میاد