۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من طبیعی بودم اونا که سز بودن میگن خوب نیس... فقط بگو برات زایمان اسپینال انجام بدن درد نداره با م ...
ن کی گفته سز بده
منو کلی زجر دادن با اینکه بچمم خیلی درشت نبود نتونستن دنیا بیارن فقط تند تند معاینه های وحشیانه میکردن آخرم نزدیک بود بچم خفه شه بردنم سزارین ک خیلی عالی بود راحت بیهوش شدم بعد به هوش اومدنمم شیاف گذاشتم سریع درد نداشتم دیگه کمتر از ۱۲ ساعت بعدشم راحت پاشدم راه رفتم خودم بدون هیچ مشکلی
بله طبیعی درد داره ولی اگه بدنت آماده باشه درد کوتاه مدت میشه و بی عوارض
من خواهرام خیلی راحت بوده زایماناشون . کلا دوسه ساعت درد داشتن وتموم . من خودمم طبیعی دوست دارم چون ازاینکه یه عمل سنگین انجام بدم میترسم .اما باخودم گفتم چرا همه انقد راحت سزارینو انتخاب میکنن ومیرن .مرددشدم
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!» آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.. هوچی گری اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند ! 🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
من برای طبیعی رفتم سزارین برگشتم. اگه لگنت کوچیک نیست و میتونی طبیعی ولی اگه نه نخ خودتو اذی ...
هفته دیگه وقت معاینه دارم فعلا لگنمو ندیده دکتر
طبیعی ولی با آمادگی من نمیتونم درد باز شدن هفت لا شکم و بخیه و کلی داروی بی هوشی رو تحمل کنم درد ط ...
👍👍👍
الان همه میان میریزن سرم میگن سزارین بهتره. اما من طبیعی بودم. دروغ نمیگم از درد تا پای مرگ ر ...
برام دعاکن زایمان راحتی داشته باشم .خودمم طبیعی دوس دارم .حالا هفته دیگه وقت معاینه دارم .ببینم چی پیش میاد