2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 142 پست
داشتم پیام هایتان در مورد فولیکول و بارداری رو می‌خواندم که دیدم کوچولو دارید خدارو هزار مرتبه شکر ، ...

مرسی عزیزدلممم. آره خداروشکر خدا بهم ی دختر هدیه داد. انشالله بزودی قسمت خودت دوست عزیز🤲🤲❤

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟تاپیکتو دیدم که گزاشته بودی سایز فولیکولت ۹ بود روز چهاردهم...چجوری باردار شدی؟؟طبیع ...

سلام عزیزم خوبی؟ آره عزیزم دکتر سونو بهم گفت اصلا با این فولی باردارنمیشی اما دکتر خودم گفت اقداممو ادامه بدم .من همون ماه ۳تا امپول اچ ام جی روز ۳ و۵ و۷پریودی امپول زدم روز سوم پریودی تا ۸یا۹پریودی فکرکنم لتروزول شبی یدونه خوردم که روز ۱۴پریودی رفتم فولیم ۹بود اما من به حرف دکتر اقداممو ی روز درمیون ادامه دادم وخداروشکر همون ماه باردارشدم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
سلام عزیزم خوبی؟ آره عزیزم دکتر سونو بهم گفت اصلا با این فولی باردارنمیشی اما دکتر خودم گفت اقداممو ...

ممنون عزیزم الحمدالله

سر بجه اولم مشکلی نداشتم و بار اول اقدام باردار شدم...اما الان ۳ماهی اقدامم باردار نمیشم روز ۱۲پریودیم رفتم فولیکول ۹داشتم..فقط دکتر گفت متفورمین بخورم اما من نمیخورم...برای منم دعا کن باردار هستی ان شالله که صحیح و سلامت زایمان کنی😊😊ویه سوال

شما بعد چند ماه اقدام امپول زدی و لتروزول خوردی؟

ممنون عزیزم الحمدالله سر بجه اولم مشکلی نداشتم و بار اول اقدام باردار شدم...اما الان ۳ماهی اقدامم ب ...

فداتشم انشالله بزودی باردار میشی. دخترم دنیا اومده عزیزدلمم❤😘من ۳ماه قبل اقدام تحت نظر دکتر بودم بخاطر اینکه سقط داشتم .بهم ویتامین داد وبه همسرم اندوفرتی چون همسرم ضعیف بود وماه اول اقدام باردارشدم

خداردشکر ان شاالله حفظ باشه زیر سایه شما وپدرش ممنون از جوابدهیتون

ممنوندعزیز❤😘