2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی؟

1492 بازدید | 142 پست

کدومش وچرا؟ کم مونده ب زایمانم 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی بودم اگر دوباره بخوام زایمان کنم بازم میرم طبیعی 

از سزارین میترسم خیلی 

خودت ببین با کدوم راحتی 

ان‌شاءالله به سلامتی زایمان کنی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

طبیعی از پاره شدن شکمم میترسم و عوارضی ک داره

منم از سزارین خیلی میترسم اما چرا همه سزارین میکنن . 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

من برای طبیعی رفتم سزارین برگشتم.

اگه لگنت کوچیک نیست و میتونی طبیعی 

ولی اگه نه نخ خودتو اذیت کن نه بچه رو و سزارین شو

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

من طبیعی بودم اونا که سز بودن میگن خوب نیس...

فقط بگو برات زایمان اسپینال انجام بدن درد نداره

با ماسک بی دردی یا همون خنده زیاد تاثیری نداره 

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750

سزارین عالیه من طبیعی بودم اول خیلی اذیتم کردن کلی معاینه های وحشتناک و درد خیلی شدید شکم و کمر به خاطر سوزن فشار و این حرفا 

از من میشنوی جونتو نده دست این دکترا برو راحت سزارین کن 

سزارین خیلی خوبه مخصوصا بیهوشیش هیچی نمیفهمی بعدشم ک زمان کری یه خورده درد داری ک به پای دردای طبیعی نمیرسه ک همونم سریع یه شیاف میزاری آروم میشی سزارین خیلی بهتره بازم هرجور خودت میدونی

من برای طبیعی رفتم سزارین برگشتم. اگه لگنت کوچیک نیست و میتونی طبیعی  ولی اگه نه نخ خودتو اذی ...

شما ک سزارین انجام دادید اذیت شدید؟

طبیعی ولی با آمادگی

من نمیتونم درد باز شدن هفت لا شکم و بخیه و کلی داروی بی هوشی رو تحمل کنم

درد طبیعی حین زایمانه

درد سزارین بعد زایمان

هر دو زایمان درد دارن

من باور نمیکنم کسی بگه سزارین کردم بدون هیچ دردی

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

من دو بار سز بودم

خیلی راحت بود

و از طبیعی متنفرم

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

الان همه میان میریزن سرم میگن سزارین بهتره. 

اما من طبیعی بودم. دروغ نمیگم از درد تا پای مرگ رفتم برگشتم اما لحظه ای ک بچه اومد دردام کلا رفتن. و بخیه هم اصلا درد نداشت بی حسی زد. واژن هم اصلا گشاد نشد و کاملا اندازه قبله. البته بدن هرکسی متفاوته برای من اینجوری بود. راضی بودم ۲۳ ساعت درد کشیدم مردم و زنده مردم ینی ولی بعدش کلا تموم شد طوری ک بند کتونیمو خودم بستم. 

به دکترت رگو ببین چی میگه دکترا میگن ک کدوم زایمان برات راحت تر هست من بچم کامل تو لگن بود اما پرستارا خیلی اذیتم کردم بچم کج شد برا همین دیر اومد حتما همراه خودت ماما خصوصی ببر پرستارا نمیتونن اذیتت فقط مامای خودت معاینه میکنه و پیشته