دوستان من یه ایینه کنسول دارم نزدیک یه سال دارمش خوشگله چند وقتیه به فکرم افتاده بفروشمش میخواستم نظر شماروهم بدونم بفروشم یانه فقط همین ایینه کنسلول برنزودارم ممنون میشم نظر بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرت این ست مبل قشنگه؟اون تکی ها پارچه اش ساده باشه و راه راه نباشه
وای من عاشق این مبلم😘😘😘😘اتفاقا راه راه قشنگه
عالیه
من که خیلی دوستش دارم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
سلیقه ها متفاوته دیگه اصلا نمیشه ایراد گرفت شاید اونام سبک زندگی ما به دلشون نمیشینه
اره دقیقا...جاریم وسایلای چوبی رو پسند نمیکنه.مبل راحتی رو قبول نداره.و مبل سلطنتی مصری خوشش میاد.خداییش هم وسایلای خونش به هم میان.خونش روشنه و دلباز.همه چی طلایی و کرم و آینه
/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایستهی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
به خونم میاد ولی فقط همین رو دارم دسگه برنز ندارم نمیدونم چه کار کنم والا موندم
خودت چند خریدی؟ چند میتونی بفروشی؟ اگه خیلی صرر نمی کنی و به پولشو داری عوض کن
راستش من برنز اصلا دوست ندارم برای وسیله خونه
ظرف و ظروف خوبه ولی ساعتو آیینه و.. نه مگر چیز خیلییی خاص باشه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
عه راسی امیدوار شدم.میخایم شنبه سفارش بدیم برامون بیارن..وسایلای خونم رو دارم عوض میکنم بعد ده سال😅 ...
بسلامتی انشالله
قیمتش چنده
منم دارم دنبال مبل راحتی میگردم، این مدلو خیلی دوست دارم ولی تو نمایشگاههای شهرمون ندیدم
و من چیزی که از نزدیک نبینم دلم نیست سفارشی بگم بیارن برام
خودم اینو دیدم فعلا اینجا
البته باید هنوز برم جاهای دیگه، این چطوره!