2777
2789

خانوما به نظرتون طبیعیه بعد از یه مدت ادم یه کم مزاجش سرد تر بشه، من شوهرم متاسفانه مزاجش خیلی گرمه خودمم دوران بلوغ خیلی گرم بودم اوایل ازدواجم خوب بودم الان یه مدته نمیدونم چرا این‌جوری شدم مزاجم تغییر کرده اخه به تجویز دکتر طب سنتی یه مدت سردیجات خوردم یه دوره ی طولانی ممکنه تاثیر اون باشه؟ مشکلم اینه الان هروقت شوهرم حتی اسم رابطه بیاره فوری یه بهانه جور میکنم انقدم پافشاری میکنم تا بیخیال بشه ولی میدونم ناراحت میشه منم عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چیکار کنم گرمی بخورم چیکار کنم خوب شم، از عذاب وجدان نمیتونم بخوابم

اینجوری که تا چند وقت دیگه زندگیت مشگل پیدا میکنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باید سردی بخوری که حالا گرفتار شی

سرد بودن خیلی بده هزارتا مشکل☹

همون گرمیجاتو بخور

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
کار همون طب سنتیه منم مزاجم بخاطر طب سنتی کامل برگشت نمیدونم چیکار کنم

خدا لعنتش کنه من واسه جوش صورتم رفتم گفت مزاجت خیلی گرمه عرق کاسنی یه مشت سردیجات نوشت برام خوردم الان نمیدونم چه غلطی بکنم، هرروز عذاب وجدان خودخوری

ببین رابطه ماله زن ، یه جوریه که اگر اون لحظه نخوای هم میتونی طرفت رو راضی کنی . نخواستی ام بگو بیا .

راستیتش من برعکس این مشکل رو با همسرم دارم

اون خیلی سرده من خیلی گرمم... هرچی گرمیجات بگی ام بعش دادم ... ولی موثر نبوده

ولی وقتی من میخوام و همسرم من رو پس میزنه جز بدترین وقتای رابطمونه...

ببین رابطه ماله زن ، یه جوریه که اگر اون لحظه نخوای هم میتونی طرفت رو راضی کنی . نخواستی ام بگو بیا ...

منم همینکارو میکردم قبلا الان یه مدته بهانه میارم از سر بازش میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم

خدا لعنتش کنه من واسه جوش صورتم رفتم گفت مزاجت خیلی گرمه عرق کاسنی یه مشت سردیجات نوشت برام خوردم ال ...

💟 درمـــان #سردی_جنسی_خانومها

🔺ارده شیره
🔻 دمنوش رازیانه با عسل هرشب (درپریودی ممنوع)

🔺 بادام ( چون سردی جنسی ، مغز را سرد می کند باید مغز را گرم کرد ) مدت مصرف 👈 ۴ماه

🔻 نشستن روی آجر داغ
🔺 بستن کمر با کمربند گرم و خوب

🔻بادکش گرم ( حجامت گرم ) روی تخمدان
🔺 روغنمالی های گرم مثل سیاهدانه خالص
🔻 روغن ماریانا

join🔜 @salamatemontazeran
🚫کپی‌بدون‌ذکرمنـبـع‌جـایـزنـیــســـت

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️