2777
2789

هیچ وقت دلتنگی اینجوری آزارم نداده حتی برای پدرمم اینجوری دلتنگ نبودم😪 اما بعضی وقتا بخصوص امشب خیلی دلتنگ رفیقم میشم🥺 هر چند دقیقه وات چک میکنم ببینم پیام داده یا نه!! الکی تو گوشی گشت میزنم تا اگه پیام داد سریع جواب بدم اما حتی آنلاین هم نمیشه که به یه بهانه الکی هم مونده بهش پیام بدم😩😓 دلتنگی خیلی آزارم میده خیلی بی‌قرارم 😔 دست دلم نمیره برای هیچ کاری ⁦☹️⁩ بنظر شما این حجم از وابستگی طبیعی هست ؟ با امسال ۳ سال میشه که باهاش دوستم 

البته دوره راهنمایی توی یه مدرسه بودیم دبیرستان از هم جدا شدیم 🥺 اون خیلی بامعرفته کلا با بقیه فرق داره😭 قبول دارم اگه به من بود ازتباطمون کلا با هم قطع میشد من چقدر بی معرفتی😔💔

نمی دونم اصلا هدفم از تاپیک زدن چی بود فقط خواستم خودمو خالی کنم و اینکه چند تا سوال ازتون بپرسم و راهنمایی بگیرم ازتون😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرتو گرم کارای دیگه کن. این حد از وابستگی خوب نیست.. رو خودت کار کن متلا بگو 10 دقیقه حتی دیدم آنلاین پیام ندم.... کم کم زیادش کن... هم اون اذیته هم خودت.. بعد یهو ترکت کنه خیلی سفت ضربه میخوری

انشالله جواب میده یه دوست دیگه هم پیدا کن فقط یه دوست نداشته باش که انقد وابسته اش بشی

سعی کردم😔 اما به پستم یه بی معرفت افتاد که با حرفی که بهم زد منو بدتر شکست در حدی که صدای شکستنم رو احساس کردم💔

سرتو گرم کارای دیگه کن. این حد از وابستگی خوب نیست.. رو خودت کار کن متلا بگو 10 دقیقه حتی دیدم آنلای ...

اره اینم هست احساس میکنم خیلی نسبت بهش حساسم🥺 روز چهارشنبه که زنگ زده بود برای باز هزارم بهم گفت که همکلاسیاش یه دوست معمولین و مثل من باهاش صمیمی نیستن احساس میکنم از دستم خسته شده🥺💔

دیشب حتی خواب دیدم که آنلاین بود و جواب منو دیر داد گفتم چرا جواب منو نمیدی گفت داشتم با دوستم چت میکردم تو خواب حالم بد شد بلند شدم نشستم🙁

من خیلی آدم درونگراییم معمولا دوستام کم هستن ولی خیلی باهاشون صمیمیم اما اون برعکس من برونگراست و با همه سریع اخت میشه 

آخی . چه دل پاکی 🥺🤍  بیا سرتو بزار رو شونه خودم   پیام بده بهش ،،،بهش بگو دلتنگشی  ...

فداتم⁦❤️⁩

روم نمیشه😭 متاسفانه من خیلی خجالتی و درونگرام 

اون وقتی دلتنگم میشه میاد بهم پیام میده و حسش بهم میگه اما من همش تو خودم می ریزم و هر کاری میکنم نمی تونم بهش پیام بدم🥺💔

احساس میکنم حرفامون خیلی تکراری شده 

چون هم مدرسه ای نیستیم بهم چیزی بگیم 

قبلا غیبت بچه ها رو میکردیم در مورد درسا حرف می‌زدیم 

میشه چند تا موضوع پیشنهاد بدین که راجبش حرف بزنیم🥺