2777
2789
عنوان

اینکه روی وسایلم حساسم بده؟

217 بازدید | 9 پست

در حدی که دلم نمی‌خواد کسی روی تختم دراز بکشه ، یا بیاد و مثلا کمد لباس هام رو نگاه کنه یا همینجور بیاد دکور اتاقم ببینه 

اصلا برام قابل هضم نیست 

آخه من هر جا میرم محاله پا بزارم توی اتاق خواب کسی 

الان دختر خاله ام روی تخت ام دراز کشیده یعنی عصبیم 😐

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه دیگه!

حالا اینکه اجازه بگیره و بیاد یه نگاهی به دکور اتاقت بندازه اکیه ولی خوابیدن روی تخت و باز کردن کمد و... تجاوز به حریم شخصیه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
طبیعیه دیگه! حالا اینکه اجازه بگیره و بیاد یه نگاهی به دکور اتاقت بندازه اکیه ولی خوابیدن روی تخت و ...

دقیقا اینکه اجازه نمیگیرن حالم بد می‌کنه ، خب لعنتی این اتاق حریم شخصی منه چرا نمی‌فهمید 

حالا این خوبه 

باباش هم یهو سرش میندازه میاد تو 

وای منم قبلا در همین حد حساس بودم...الآن کمتر ولی خب به شدددددت ناراحت میشدم... یادمه تو مدرسه از استرس حالت تهوع گرفته بودم که الآن قراره دخترخاله‌ها برن خونمون و کل اتاقمو زیر و رو میکنن... واقعا هم همینطوری بودن ، تموم سوراخ سمبه‌هارو نگاه میکردن و وسایلمو بهم میریختن... من هم رو وسایلم حساس بودم ، هم رو مرتب بودنشون... اونام از فضولی دست میذاشتن رو نقطه ضعفم😂

🖤

وای منم قبلا در همین حد حساس بودم...الآن کمتر ولی خب به شدددددت ناراحت میشدم... یادمه تو مدرسه از اس ...

وای دقیقا منم الان همینم 😭 بدم میاد وسایلم رو زیر و رو کنن

حس میکنم بهم تجاوز شده 

من حتی مامانم هم وقتی اتاقم رو فقط مرتب می‌کنه عصبی میشم 

چون حس میکنم اختیار ملکم ازم گرفته شده 

تازه چند ماهه بعد از ۵/۶ سال جنگ و دعوا مامانم دیگه کاری بهم نداره الان باز باید حرص اینم بخورم 😭😂 گرفتاری شدم بخدا

دقیقا اینکه اجازه نمیگیرن حالم بد می‌کنه ، خب لعنتی این اتاق حریم شخصی منه چرا نمی‌فهمید  حالا ...

وقتی خودش عقلش نمیرسه تو رو نده که بره تو. درو ببند. حتی اگه اون وری رفت بگو ببخشید عزیزم اتاقم نامرتبه بیا همینجا بشینیم. 

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
وقتی خودش عقلش نمیرسه تو رو نده که بره تو. درو ببند. حتی اگه اون وری رفت بگو ببخشید عزیزم اتاقم نامر ...

خیلی مراعات میکنم ، باید اون روم رو پدیدار کنم فایده ندارد😂😂

نمیدونم والا ، میگم شاید وسواس فکری هستش 😑

نه بابا خواهر درستش همینه 😑اصلا چرا میگن اتاق خواب شخصی چون جز حریم شخصی آدماس آدم دوس نداره هرکسی وارد شه و از وسایلش استفاده کنه😩