2777
2789
عنوان

گربه توخونمون زاییده خودش رفته بچه رو چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذه عزیزم منم شنیدم اتفاقا گربه هم تو پشت بوم ما هم زایمان کرده بود الحمدالله 😻😁

باز خوبه مادرش بود این مادرش نیس

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
بر میگرده میبره زیاد سخت نگیر یه چند ساعت ول کن رفت آمد نکنید پشت بوم تا بیاد ببره

از دیشب پشتبام بود نبردش  

امروزم گذاشتیم توحیاط

اسی منم دوتا جوجه کفترو دارم بزرگ میکنم۲هفتس مدام غذامیدم بهشون مامانو باباشون رفتن اینارو جا گذاشتن

عب نداره دستکش دس کن با سرنگ بهش شیر ولرم بده تا مادرش میاد دنبال نمیره

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

اسی منم دوتا جوجه کفترو دارم بزرگ میکنم۲هفتس مدام غذامیدم بهشون مامانو باباشون رفتن اینارو جا گذاشتن ...

از دیشب سه چهار بار باقطره چکان شیر گاو دادم دیگه نمیدونم چکار کنم  الان  توحیاطه  

ن بابا نمیمیره  اگه چشماش باز شده و خودش میتونه عذا بخوره یه پیاله شیر بزار براش  اگه هم ...

نه باز نیس  دیشب  زاییده  خیس بود  دیگه داره  گریم  درمیاد

از دیشب سه چهار بار باقطره چکان شیر گاو دادم دیگه نمیدونم چکار کنم  الان  توحیاطه &nb ...

کمه یکی دو سرنگ گرم کن بهش بده ی پارچه ای چیزی بذار زیرش ببر بذار همونجایی ک پیداش کردی جابجاش نکن اصلا

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

نه اگ زایمان کنه پول میاره

اره دیگه  زاییده  قبلا هم چند تا  خونمون زاییدن ولی  این بچشو  ول کرده  رفته  باید چکار کرد  حتی یه روزشم نیس