2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم از این و اون قرض میخاد هیچکس نمیده دعا کنید حداقل یکی بهش کمک کنه 😔😔😔

تروخدا دعا کنید به حق حضرت ابلفضل یکی به بابام قرض بده احتیاج داریم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

امین

آرزوم اینه که خدادوتا بچه ام رو برام حفظ کنه و  بهم یه پسر سالم و صالح دیگه بده 

یه پسر دارم یه دختر از خدا میخوام همیشه تنشون سالم و دلشون خوش

الهی که هر کی این تایپیکو میبینه به آرزوهاش برسه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
پدرم از این و اون قرض میخاد هیچکس نمیده دعا کنید حداقل یکی بهش کمک کنه 😔😔😔 تروخدا دعا کنید به حق ...

چقدپول احتیاج دارین

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 
آرزوم اینه که خدادوتا بچه ام رو برام حفظ کنه و  بهم یه پسر سالم و صالح دیگه بده  یه پسر د ...

در پناه خداباشن بچه هات 

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

ظهور امام زمان 💚

ایشالا داداشت خوب شه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

دوباره به دنیا بیام ی جای خیلی خیلی خیلی دور از این مملکت اصلا دور از اسیا تو ی روستای کوچیک تو ی کشور کوچیک که مهمترین رویداد تقویمش کریسمس و هالووین باشه 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

ان شاالله همگی حاجتروا

من آرزوی ده میلیاردتومن پول دارم برای سرمایه کارم بغیر از سلامتی و آرامش عزیزانم و همه آدما

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍