2777
2789
عنوان

به فرض که تا آخر عمرت تنها بمونی

170 بازدید | 8 پست

گیریم تا آخر عُمر تنها بمانی

و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی!

تحمل این موضوع، بسیار آسان‌تر از آنست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی، که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمی‌فهمد!

کتاب روزهای برمه

#جورج_اورول

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همیشه تنها میموندم کاش، همیشه فقط حسرتش، رو میخورم کاش، یکی از آرزوهای محالم بود ولی هیچ وقت بهش ...

حسرت که نداره منم سینگلم ولی احتمالا سینگل قطعی خواهم موند با انتخاب خودم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حسرت که نداره منم سینگلم ولی احتمالا سینگل قطعی خواهم موند با انتخاب خودم

باورکن مردا هیچی نیستن هیچ وقت پشتت رو بهشون تکیه نده من اشتباه کردم خیلی اشتباه ب همین روز عزیز قسم حاضرم بمیرم فقط از اینجا و با پسرم از اینجا برم خیلی بد کرد با من خیلی😭😭

سکوت سرشار از ناگفته هاست
باورکن مردا هیچی نیستن هیچ وقت پشتت رو بهشون تکیه نده من اشتباه کردم خیلی اشتباه ب همین روز عزیز قسم ...

مگه زندگیت چنبار تکرار قراره بشه اگه امکان جدایی داری جدا شو

مگه زندگیت چنبار تکرار قراره بشه اگه امکان جدایی داری جدا شو

ن بخاطر پسرم دلم نمیاد گناه داره اون خیلی ب من وابسته ست باباش اونو ب من نمیده بابامم اونو برام نگه نمیداره 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
ن بخاطر پسرم دلم نمیاد گناه داره اون خیلی ب من وابسته ست باباش اونو ب من نمیده بابامم اونو برام نگه ...

پس خودت چی؟