2777
2789
عنوان

شوهرم گواهینامه پایه یک داره و دنبال کاره

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست
کدوم شهر زندگی میکنید؟ 

عزیزم قم هستیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینکش رو دارید؟

پایه یک معدناخیلی راحت جذب میکنن بایدبرین یه شهردیگه چون حقوقش هم خوبه یااینکه کسی ماشین سنگین داره دنبال راننده باشه دیوار روچک کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

گفتم اگه تهران بودید میرفتن شرکت نفت شوفر اونجا میخوان 

اتفاقاً شرکت نفت بود ولی ماشین رو فروختن ،ممنون از کمکت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
توی معادن کرمان می خوان،.، می تونه سوار تراک بشه 

منم کرمانم اخیراخیلی روبومی بودن تاکید دارن ولی خب بازم شاید نیرونداشته باشن بگیرن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

شوهرمنم ویژه داره وبیکاره چقدسخته تواین شرایط مردبیکارباشه

کدوم شهرین ؟

منم کرمانم اخیراخیلی روبومی بودن تاکید دارن ولی خب بازم شاید نیرونداشته باشن بگیرن 

روی بومی بودن آره خیلی تاکید دارن ولی خوب من اونجا کار می کنم آدم های زیادی از شهر های اطرف هستن اونجا کار می کنن 

روی بومی بودن آره خیلی تاکید دارن ولی خوب من اونجا کار می کنم آدم های زیادی از شهر های اطرف هستن اون ...

خوده کرمانین ؟

ای کاش زنجان بود شوهرت شوهرم خودش ماشین میده شرکتشون فقط راننده میخواد ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر ۸ملیون ماهی

جمعه ها هم تعطیل 

تعطیلات رسمی هم تعطیل،صبحانه نهار هم میده بنزین و گاز هم با خودش

کاربری دست دو نفره
نه شهر زرند کرمان 

موفق باشی   من سیرجانم 

ای کاش زنجان بود شوهرت شوهرم خودش ماشین میده شرکتشون فقط راننده میخواد ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر ۸ملیون ما ...

خودم  زنجانیم ،،،،ممنون عزیزم خدا ب کارتون برکت بده