2777
2789
عنوان

تو جیب شوهرم سیگار دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 47 پست

سلام ابجی  خوبی 

بهترین کار مدارا و مشاوره هست اون هم مشاوره از بزرگ محل دست دار اهل بیت 

و باید شدیدا حس خوب بهش بدی سعی کن با خدا خیلی حرف بزنی و دعا و ترک گناه 

و اینکه حتما حتما مدارا و صبر و دنبال راه اصلی کلیدش باشی به هیچ وجه با تشر و.. بهش نگو و.. 

فقط صبر و دنبال راهکار انشاالله حل میشه 

خدا حافظتون باشد حتما حتما پیش مشاوره اسلامی برو مشورت بگیر 

سلام ابجی  خوبی  بهترین کار مدارا و مشاوره هست اون هم مشاوره از بزرگ محل دست دار اهل بیت& ...

خیلی خستم خیلی ناراحتم از دروغاش اژ اعتمادم از نادونیش اخه سیگار فقط ضربه ب خودشه بعد ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترک کردن سیگار خیلی سخته 

رل منم میکشه کلی بهش گفتم نکش البته روزی یه نخ گاهی هم نه 

اوایل گفتم خیلیم ناراحت شدم سرش ولی باز دوباره دیدم کشیده بوش یا یهو سر زده رفتم پیشش دستش بود قایم کرد ،اخرش فهمیدم بگم بدتر پنهون میکنه 

خودش میگه از وقتی دیدم ناراحت میشی کم شده وقتی میام پیشت از بوش بدت میاد سعی میکنم وقتایی که پیش توعم قبلش یا بعدش نکشم 

بعدم گف اینطوری میگی بدتر مجبور میشم پنهون کنم چون نمیتونم ترک کنم میگف قبل اینکه بهم بگی روزی یه پاکت تموم میکردم الان شاید روزی یه نخ هم نکشم .

خلاصه سخت نگیر بهش فقط بگو که دلخور شدی وگرنه میشی مث من که پنهون کنه الانم چون سخت نمیگیرم هر کاری کنه بهم میگه پنهون نمیکنه یا سعی میکنه کمتر بره تو اون جمع ها یا بکشه 

قبلا علنا جلوم میکشید روزی یه پاکت گفت ترک میکنه باورم کردم ولی انگار فقط جلو من نکشیده

بالاخره باید با آرامش و در محیط دوستانه با هم صحبت کنید و شما بزرگترین حامی و مشوق میتونی برای شوهرتون باشی و در این راه خسته نشی و صبوری کنی تا انشاالله جواب بگیری

اینکه بدرفتاری و ناسازگاری کنید جواب نمیده و فقط راه رو دشوارتر و طولانی تر میکنید

انشاالله ک خدا کمکتون کنه و درست میشه 

ترک کردن سیگار خیلی سخته  رل منم میکشه کلی بهش گفتم نکش البته روزی یه نخ گاهی هم نه  اوا ...

شوهر منم روزی یه پاکت میکشید چه جنگ و دعوایی داشتیم پارسال گفت ترک میکنه ولی فقط جلو من نکشیده ظاهرا خیلی ناراحتم واقعا دوست ندارم بکشه

هر دودی بده چیکار کنم.....

من که حساس نیستم دیگه اوایل خیلیییی میگفتم نکش سیگار دیدم دوست داره.گفتم ریه خودت اختیارشو داری عزیزم.فقط جایی که دودش به ما نخوره

گمشده در رویا...❤
راسی من خودمم تا الان یکی دو نخ کشیدم قایمکی نمیدونم چطوره ولی خیلی خیلی اعتیاد اوره از ترک تریاک هم ...

اصلا نمیتونم درک کنم چرا ادم باید بخودش ضرر برسونه اخه ریه ها دندون هزار جات اسیب میزنه

من که حساس نیستم دیگه اوایل خیلیییی میگفتم نکش سیگار دیدم دوست داره.گفتم ریه خودت اختیارشو داری عزیز ...

همون قبلا منم میگفتم پیش ما نکش ولی بازم سخته تو خونه هم ک میاد بوش همجا میپیچه نمیشه کنارش نشست زده میشم