2777
2789
عنوان

تو جیب شوهرم سیگار دیدم حالم بده

2068 بازدید | 47 پست

بچه ها اومدم شلوارشو تا بزنم  یچیزی اومد زیر دستم نگاه کردم دیدم سیگار ، قبلا سیگاری بوده پارسال مثلا ترک کرده بود من همیشه میدیدم بوی سیگار میده بازم حتی پاکت سیگار دیده بودم گردن نمیگرفت مال خودشه و میگفت من قهوه خوردم یا قلیون کشیدم حتی قسم جون بچمون میخورد هردفعم همون سیگاریه ک قبلا میکشید ، حرفاشو باور میکردم الان انقد حالم بده نمیدونم چیکار کنم اخه چرا قسم دروغ میخورد چرا میکشه....چرا هنوزم زیر بار نمیره چیکار کنم راستشو بگه چیکار کنم ترک کنه

چیبگم والا اگه تنها عیبش سیگار بیخیالشو

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم مجبوری به روی خودت نیاری. لااقل همینکه جلو شما نمیکشه غنیمته.

تازه روش باز نشه بگه همینه که هست. دیگه جلو بچه هم بکشه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

سیگار سخت نگیر پنهونی بکشه

حق داری ناراحت باشی

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

خوبه ک  بهتون گفته قبلا سیگار میکشیده

به هر حال کسی ک سیگاری بوده یه چندباری طبیعیه ک زیرآبی بره و مجددا بکشه

چون اولا باید اراده خوبی داشته باسه برای ترک و از دوستان سیگاری و نااهلی ک اگر داره فاصله بگیره و مهمتر از این به قول و تعهدی ک داده و گفته ترک کرده پایبند باشه

انشاالله ک بهترینها براتون رقم بخوره

خوبه ک  بهتون گفته قبلا سیگار میکشیده به هر حال کسی ک سیگاری بوده یه چندباری طبیعیه ک زیرآبی ب ...

قبلا علنا جلوم میکشید روزی یه پاکت گفت ترک میکنه باورم کردم ولی انگار فقط جلو من نکشیده