2777
2789
دستهتیم حافظه دارند.....عالیه اسطوره رو هم چند بار خوندم خاک غریب رو شاید ده سال پیش خوندم.ولی اطل ...

اوه اوه مودب پوررر😥😥😥اصلا اسمش میاد گریم میگیره😁😁😁زمان مدرسه همه ی کتاباشو خوندم ولی

اهان لطف کردی  دیگه سراغ نداری رمانی که شخصیت پردازیش قوی باشه؟؟و توش غم وغصه موج ؟؟؟ باور کن ...

دقیقا تاریکی شهرت همینطوره🤭

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه مودب پوررر😥😥😥اصلا اسمش میاد گریم میگیره😁😁😁زمان مدرسه همه ی کتاباشو خوندم ولی

اگه غمناک طور میخوای دستهایم حافظه دارند رو حتما بخون.سیر نمیشی ازش

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

در امتداد حسرت و غزال هم نویسنده هاشون یکی عستن.هم رمانای خیلی قشنگی ان و هم ماجراهاشون مشابه هستش ت ...

اینارو خوندم عزیزم

یاسی و رضا

غزال و سپهر(البته اگه درست یادم موندخ باشه)

اینارو خوندم عزیزم یاسی و رضا غزال و سپهر(البته اگه درست یادم موندخ باشه)

دقییییقا....افرین..

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ادم و حوا هم خیلی خوبه...جلد دومش هم برزخ اما بهشت.اینارو هم دوست دارم

خدایی این اسطوره چی داره که ازش تعریف میکنن😷حیف وقتی که براش گذاشتم. رمان بامدادخمار و رمان دالان بهشت قشنگترین رماناییه که خوندم

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم