سلام خوبید . الان گوجه سبز ارزون شده ۲۵ هزارتومن بود چند وقت پیش
اقا یه چیز سمی میخوام بهتون یاد بدم یعنی فووووق العاااده . خودمم باورم نمیشه انقدررر خوشمزه است.
مخصوص ترش خورا.
من امروز دیدم یه کیلو گوجه سبز دارم خیلی نرم شده برای خوردن مناسب نیست . اومدم رب گوجه سبز درست کردم چیییی شدددد.
۱ کیلو گوجه سبز
۳ لیوان اب
نصف قاشق غذاخوری نمک
همین . با همین ۳ تا یه چیز خوشمزه درست میکنید که خالی خالی خوردنش خیلی حال میده . اسمش ربه ولی من به عنوان الوچه استفاده میکنم راستی توی خورشت هم میتونید بریزید.
خوب اول دم و برگ گوجه سبز هارو جدا کنید . بشورید بریزید توی ابکش.
مهم نیست خشک بشه یا نه.
یه قابلمه بردارید که گوجه سبز ها یک سومش رو پر کنه . بیشتر نشه
گوجه سبز هارو بریزید توی قابلمه . ۳ لیوان اب رو بهش اضافه کنید نمک بزنید و بزارید با حرارت بالا اب جوش بیاد . وقتی جوش اومد کامل زیرش رو کم کنید . هر ۱۰ دقیقه هم بزنید . با پشت کفگیر ام له بکنید . من ازین کفگیر پلاستیکی ها استفاده کردم راحت بودم.اونقدری باید بپزه که راحت گوشتش از هسته و پوسته جدا بشه .زود بر ندارید.
یه قابلمه بردارید ، روش ابکش بزارید . گوجه سبز پخته شده همراه با همون ابی که داره بریز توی ابکش . بزار یه کم خنک تر بشه چون باید با دست بری توش . با دست کامل گوشتش رو جدا کنید و باید از ابکش رد شه.
اونقدری ادامه بدید که توی ابکش فقط هسته بمونه و پوسته.اقا من هسته رو جدا کردم ،پوست رو خوردم خدایی ترش بود خیلی خوشمزه بود.
اگر دیدید که گوشتش درست نپخته و به راحتی جدا نمیشه ، یه استکان اب بریزید توی یه قابلمه کوچیک ، اونایی که گوشتشون هنوز سفته رو بریزید توش بزارید بپزه دوباره .و همین کارو انجام بدید.
خوب در اخر قابلمه ای که زیر صافی بود رو بردارید بزارید روی اجاق ، دوباره با شعله زیاد به جوش بیاد و بعد شعله رو روی کم بزارید ، به صورت مدام نه اما با فاصله های نزدیک مواد رو هم بزنید که ته نگیره . نیازی ام نیست کف روش رو بردارید . اونقدری باید اینکار رو ادامه بدید که مواد به غلظت رب انار برسه یا خودمونی تر بگم به غلظت ماست هم زده شده .
اخراش هی باید هم بزنید چون سریع ته میگیره و تلخ میشه.
بزارید خنک شه بعد توی ظرف درب بسته بزارید یخچال .
راستی دور قابلمه ام از موادش میچسبه و خشک میشه ، مثل لواشک میشه خیلی ام خوشمزه