2777
2789

سه ساله ازدواج کردم و یه دختر دوساله دارم ،تو خونه کلنگی مادرشوهرم میشینم و همسایه دیوار به دیوار مادرشوهرم هستم ،شوهرم تعمیرکار لپ تاپ و نصاب دوربین مداربسته هست ،از دار دنیا فقط یه پراید داریم ،تاحالا نه مسافرت رفتیم نه چیزی ،خیلی کم شوهرم برام خرید میکنه چون میگه نداره ،زیاد بیرون نمیریم چون شوهرم دوست نداره تنها برم جایی .فقط خونه مامانم و مامانش ،دقیقا از وقتی ازدواج کردیم یه بار تصادف کرده  سال بعدش اره برقی پاشو برید امسال هم اپاندیسش عمل کرد ،نه کاشت مژه ای نه کاشت ناخنی نه هایلایت مو ،هیچکدوم نمیکنم چون میگه ندارم ،هرکی هم دوروبرمه انقد به خودش و خونش میرسه که من حسودی می کنم ،یعنی انقد تو فشارم ک حس میکنم دپرس شدم ،منتظر یه تلنگرم که جدا بشم ،زندگی من اینه ،من حساسم یا زندگیم داغونه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره زندگی بالا پایین زیاد داره ..نمیشه که همش خوشی باشه درست میشه عزیزم ...الآن مردا خیلی بدبختن همین که بتونن شکم. زن و بچشون رو سیر کنن شاهکار کردن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

ببین دیگه نه به اون شوری شور ن به این بی نمکی وقتی همسرتون نداشت نباید ب این زودی بچه میاوردین.. 

بازم خوبه کرایه نمیدین دیگه یه کمو ک به خودت برس سالی یه بار موهات رنگ بزار.. حالا نه در حد کاشت و ناخن و.. چون وافعا گرونیه و همه نمیتونن هر ماهی 600 700 خرج این چیزا کنن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم هیچ کدوم از این کارای کاشت و رنگ مو رو نمیکنم چون خودم زیاد تمایلی ندارم بهشون مگه خوشی فقط به ایناس 

با دخترت خوش باش گلم الان اکثر زندگیا اینطوره 

هیچ وقتم زندگیتو با دیگران مقایسه نکن 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤