2777
2789

دیروز رفتم خرید تو اتاق پرو حس کردم گوشوارم کشیده شد توجه نکردم برگشتم خونه دیدم گوشوارم نیست پسرم خیلی اذیت کرده بودم گفتم هرچی بشه امروز دیگه نمیتونم برم 

گذشت تا امروز بعد از ظهر رفتم در مغازه دیدم بستست وایسادم تا بیاد گفتم این اتفاق افتاده گفت فکر نکنم پیدا شه از دیروز صد نفر رفتن تو اتاق،

گفتم حالا برم نگاه کنم اگه بود که بود اگرم نبود که هیج

تا رفتم تو گوشواره مو دیدم😍

خیلی تعجب کردم که برش نداشتن احتمالا ندیده کسی خلاصه خیلی خوشحال شدم😂

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه  چطورکسی ندیده☹️

همون راستش امیدی نداشتم به پیدا شدنش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من ک حلقه ازدواجمو گم کردم 💔

خیلی حس بدی داره

انشالله پیدا ش۶

همون راستش امیدی نداشتم به پیدا شدنش

عزیزم حلال بوده و چشمت دنبال پیداکردنش آخه آدم کوچکترین چیزی رو گم میکنه همش چشم میچرخونه که یه جایی پیداش کنه مخصوصا طلا و زیورآلات که  سالهابعدازگم شدن هم توذهن میمونه وذکرخیرش همیشه هست حتی اگه جایگزین بهتری بجاش بگیری😉 خداروشکر که برگشت پیش صاحبش

عزیزم حلال بوده و چشمت دنبال پیداکردنش آخه آدم کوچکترین چیزی رو گم میکنه همش چشم میچرخونه که یه جایی ...

مرسی عزیزم راست میگی گم کردن هر چیزی خیلی حس بدی داره