2777
2789

یا دعا کنید شوهرم به راه راست هدایت بشه به خودش بیاد آروم بشه مهرم به دلش بمونه  سمت خدا بره

یا دعا کنید یچیزی سرش  بیاد مثلا  تصادف کنه دستو پاش بشکنه  بفرستم خونه مامانش خودم ۲  ۳ ماه یه نفس راحت بکشم  اگه بچه نداشتم ازش میگفتم دعا کنید که بمیره

خدا دیگ صدامو نمیشنوه  سر نماز  هرچی آیت الکرسی میخونم صلوات میفرستم گریه میکنم آه و ناله میکنم که خدا یه تلنگر بهش بزنه عقلش سر جاش بیاد به راه راست هدایت شه  فایده نداره

مگر خدا به دهن شما نگاهی انداخت

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش چه طوره خیانت کارکه نیست؟ دست بزن داره سرکارنمیره اعتیاد داره خدای نکرده امیدوارم هرچی که هست ...

فقط خیانتو نداره

معتاده  بشدت عصبی بشدت 

سرکار میره به اجبار ولی چون اعتیاد داره هیچ پولی برای ما نمیمونه   دست بزن داره برای مرگ کتک میزنه  همه اینا به درک

بشدت تو موخ راه میره   همه اینارو داشته باشه فقط حرف نزنه

بمیرم برات چقدر زندگیت سخته خدایا خودت صدای این خواهرو بشنو کمکش کن نمیشه ازش جدابشی

خدا نکنه عزیزم

جدا میشم ازش ولی فعلا اصلا شرایطشو ندارم دارم برنامه میریزم برای ۳ ۴ سال دیگ  تا اون موقع بچمم بزرگ میشه  بیشتر دلم برای بچم گیره