2777
2789
عنوان

تپش قلب

125 بازدید | 15 پست

اگه شوهرتون با دیدن یا شنیدن صدای زن قبلیش تپش قلب بگیره یا کلا قاطی کنه یعنی هنوزم دوسش داره البته دوباره خب ازدواج کرده و زن قبلیشم بد جور بهش نارو زده از خیانت بگیر تا دزدی ازش

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐شاید میترسه ازش

اره ترس ک داره ولی خب موقع زندگی باهاش خیلی دوسش داشته یعنی الان با این رفتارش باز اون علاقه هست یا نه من احساس میکنم هست اخه خیلی سر طلاقش باهاش راه اومده

چه راهی اومد،؟

فکر کن هر چی اون گفته شده از مهریه بگیر تا جهاز کاملو حتی وسایلایی ک جهاز نبودنو بعدن خریدن هم داده بهش الانم بچه رو هر وقت اون بگه میبره میاره تابع حرفشونه

فکر کن هر چی اون گفته شده از مهریه بگیر تا جهاز کاملو حتی وسایلایی ک جهاز نبودنو بعدن خریدن هم داده ...

ببین دو تا موضوعه مثلا مهریه کامل داده بهش با علاقه؟یا نه ادم اروم و بی زبونه و اونم سلیطه و خب به زور گرفته کدومشه؟ بستگی به شخصیت همسرت داره بعضی ها کلا بی زبونن که بعضی زنا سرشون سوار میشن ولی اگه با علاقه داده بهش خب یه جوری ه یکم چون دم طلاق مردا تا جایی که بتونن نمیدن

فکر کن هر چی اون گفته شده از مهریه بگیر تا جهاز کاملو حتی وسایلایی ک جهاز نبودنو بعدن خریدن هم داده ...

ببین من چون خودمم جدا شدم میگم بستگی به شرایط داره اتفاقا مردایی که میدن پول و اینا خیلی وقتا میخوان فقط بره یارو بستگی داره که چجوری بوده جدایی ه اینا

ببین دو تا موضوعه مثلا مهریه کامل داده بهش با علاقه؟یا نه ادم اروم و بی زبونه و اونم سلیطه و خب به ز ...

خب زن قبلی بکم زرنگه با شایدم سلیطه شوهر منم با اونکه کلا خوب بوده سه سال زندگی باهاش اصلا باهم دعوا نکرده بودن همه چیشون عالی بوده تا این خانم میره خیانت میکنه زندگیشون خراب میشه

ببین من چون خودمم جدا شدم میگم بستگی به شرایط داره اتفاقا مردایی که میدن پول و اینا خیلی وقتا میخوان ...

منم قبلن جدا شدم ولی شوهرم هر جوره سرم کلاه گذاشت هیچی نداد منم مجبور شدم همه چیو ببخشم تا طلاقم بده