2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه بیان (اقدامم)

70 بازدید | 16 پست

سلام عشقا خوبین؟من خیلی تاپیک زدم این چند روز دوستان من اقدامم دهم موعودمه.۲۴ تخمک گذاریم بود که بعد اقدامم خونریزی کردم دکتر گفت بخاطر تخمک بود بعد اون دوبار اقدام کردیم شب ۲۸ من درد شدید شکم پهلو،نفخ و تهوع و سینه های سنگین خواب زیادو سرگیجه و خستگی داشتم امروز دیگه اون علائمارو نداشتم  و سردمه خیلی الان دست و پام یخه ینی باردار نیستم؟؟من جاریمم البته لرز کرده بود زیاد صبح بی بی زد مثبت بود.  میشه راهنماییم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برای بی بی چک زود ولی امروز اصلا علائم نداشتم ینی ممکنه بباردار نباشم علائم از بین رفت؟؟

ایناواکنش بدنت هست ممکنه باردارنباشی ولی علاعم داشته باشی اخه منم این تجربه رواقدام قبلیم داشتم

یکی کمکم کنه من ده روز میگذره ..بی بی زدم منفی بود تا پریروز دل درد و کمر درد داشتم زعفران خوردم نیومد ..صبح تست زدم منفی بود..یعنی امکان داره پری شم..اقدام نیستم

عشقم پسرم ..🥰