لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :))) |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم|
لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲 به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشمگاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
☑️ نماز شـب یازده رکعت است که به ترتیب زیر به سه بخش تقسیم شده و خوانده میشود:
1⃣ هشت رکعت نماز که به صورت چهار نماز دو رکعتی مانند نماز صبح میباشد به نیت نافله شب
2⃣ بعد دو رکعت نماز به نیت نماز شفع خوانده میشود
بهتر است در رکعت اول بعد از «حمد» به جای سوره توحید سوره «ناس» و در رکعت دوم بعد از «حمد» سوره «فلق» خوانده شود
3⃣ نماز یک رکعتی که نماز وتر است
↫◄ در قنوت نماز وتر ◽️ابتدا هفت مرتبه خوانده شود:
【هذا مَقامُ العائِذِ بِک مِنَ النّار】
◽️و بعد هفتاد مرتبه گفته شود:
【اَستَغفِرُاللهَ رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیْه】
و توصیه شده که برای چهل نفر از مؤمنین دعا و استغفار شود
↫◄ نحوه دعا به این شکل است: «اَلّلهُمَّ اغْفِر لِفلان...» به جای «فلان» نام مؤمن مورد نظر برده شود و یا به صورت فارسی گفته شود مثلاً بگوید: «خداوندا بیامرز پدرم را...»
و سپس به رکوع رفته و دو سجده و بعد سلام دهد و نماز را تمام کند
◽️در پایان نماز نیز تسبیحات اربعه خوانده شود
✍ توجه کنید که نماز شب یک نماز مستحبی است و اجباری نیست تمام این ذکرها در قنوت خوانده شود لذا یک قنوت ساده هم میتوان جایگزین این اذکار نمود هر چند که افضل با تمام ذکرهاست
📔📒📗📘📕📙
میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده