tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 عنوان خانما برای تمرین میکاپ عروس چه وسایلی لازمه؟لطفا بگید اگه کسی بلده 288 بازدید | 12 پست فقط برای تمرین میخوام که دستم راه بیفته،چیا لازمه بگیرم که معمولی باشه؟اگه بلدین دریغ نکنید و بگید 1401/03/05 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاته عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 7657 اولا که اینو مربیت باید بگهدوما با وسایل ارزون و معمولی نمیتونی اون خروجیو بگیریسوما این لیستی که تو میخوای کلی تجربه و خرج و زحمت پشتشه رایگان توقع نداشته باش کسی بهت بده از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
گلشن_هستم عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 7218 پرایمر کاننتور کانسیلر کرم پودر رژگونه سایه رژ لب خط چشم ریمل مژه
tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 پرایمر کاننتور کانسیلر کرم پودر رژگونه سایه رژ لب خ ... خدا خیرت بده ممنون ازت
it_is_euphoria عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 398 مرطوب کننده،پرایمر، کرم پودر، کانتور، کانسیلر، پودر فیکس، خط چشم، ریمل،رژ لب، سایه چشم، مژه مصنوعیاینارو تو کلیپای اموزشی اینستا برای یه ارایش معمولی هم حتی استفاده میکنن مینویسم که شب تار سحر میگردد🌙✨ در گریختن رستگاری نیست، بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱💚leave past and live🦋🍁
ship عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 299 اول از همه پرِایمر ک زیر ساز آرایشه کرم پودر کانسیلر از واجباته پلت رژگونه پلت سایه خط چشم رژ انواع براش ها میکاپ بلندینگ پودر یا اسپری فیکس واس آخر آرایش کسی نیمه ی گمشدشو گم نکرده؟؟ من گم شدم :/
tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 مرطوب کننده،پرایمر، کرم پودر، کانتور، کانسیلر، پودر فیکس، خط چشم، ریمل،رژ لب، سایه چشم، مژه مصنوعی ... مرسی عزیزم😘
tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 اول از همه پرِایمر ک زیر ساز آرایشه کرم پودر کانسیلر از واجباته پلت رژگونه ... مرسی عزیزدلم😘
tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 اولا که اینو مربیت باید بگه دوما با وسایل ارزون و معمولی نمیتونی اون خروجیو بگیری سوما این لیستی ک ... دوستان گفتن😊
لاته عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 7657 دوستان گفتن😊 عزیزم منظور من برندها بودنوگرنه اینکه چه محصولاتی لازمه همه میدونن از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 عزیزم منظور من برندها بودن وگرنه اینکه چه محصولاتی لازمه همه میدونن منفقط وسایلو ضروری رو میخواستم برای تمرین،برندش اصلا مهم نبود