2777
2789
عنوان

خانواده سنتی یا مدرن؟

250 بازدید | 7 پست

اول از همه بگم که ما خانواده سنتی هستیم و مادر و خواهرا برای پسرا زن انتخاب میکنن

خانواده سنتی ۴ تا خواهر برادرن ۲ دختر و ۲ پسر مادر و پدر هم فرهنگی هستن و خیلی خانواده صمیمی و خاکی و مهربونی هستن و ضعیت مالیشون هم متوسط هست دختره هم دانشجو دبیری زیست شناسی هست و دختر خیلی مهربونه و خاکی هست و سریع با بقیه اخت میشه

خانواده مدرن هم دختره تک فرزنده و مادره دکتره پدره هم مهندس و دختره تو ناز و نعمت بزرگ شد و هر کاری بگید پدر و مادرش براش کردن از انواع کلاس ها بگیر تا سفر های خارج کشور 

دختر با ادب و منطقی هست و کمی هم جدی 

حالا کدوم یکی بهتره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱

اگه دومی خیلی تو ناز و نعمت بوده 

و هرچی خواسته مادر و پدر براش فراهم کردن 

خونه خودشم که میره انتظار داره شوهرش هم مثل پدرش 

براش خرج کنه

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   

واسه شما اولی. با دومی بشدت تفاوت فرهنگی پیدا میکنید عروسه گناه داره. خودم تجربش کردم خیلی سخته خانواده خودم مدرن بودیم خانواده شوهرم سنتی اصن یه طرز فکرا و انتظاراتی دارن که هیچوقت تو خانواده من نبوده