2777
2789
عنوان

مامانای بیست هفته یه لحظه بیاین

88 بازدید | 19 پست

من 4روز پیش تکونای جنین رو فهمیدم قشنگ از رو شکم مشخص بود ودورز کامل قشنگ چک میمردم الان از دیروز تاحالا هرچقد چیز شیرین هم متیخورم اصلا تکون نخورده... بنظرتون خطرناکه؟

فکرم بهم ریخته

نه.منم اینجوری بودم سری از استرس رفتم دکتر که صدای قلب بشنوم. اما چیزی نیود. تو این هفته ها جنین همینه. دروز تکون میخوره دو روز شاید اصلا پیداش نیاشه.از الان زوم نکن روش. از هفته ی ۲۷ به بعد حواست دیگه بهش باشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز زوده نگران نباش بچه استراحت میکنه 

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
نه.منم اینجوری بودم سری از استرس رفتم دکتر که صدای قلب بشنوم. اما چیزی نیود. تو این هفته ها جنین همی ...

مرسی از دلگرمیت آخه قشنگ ازروشکمم میدیدم تکوناشو یدفعه خیلی نگران شدم 

از رو شکم یکم زود نیست؟

فک کنم نبض شکمت بوده.شاید همزمان از داخل هم میفهمیدی؟؟!!🤔

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

قربونت . اره میدونم . برای منم همین بود قشنگ . اما الان که ۲۹ هفتم میگم الکی بود نگرانیم . منم همش اون هفته ها نگران بودم ، چون یه روز بود یه روز یا اصلا نیود یا تکونش کم بود . مطمعن باش اون داره حرکت میکنه فقط شما متوجه نمیشی

از رو شکم یکم زود نیست؟ فک کنم نبض شکمت بوده.شاید همزمان از داخل هم میفهمیدی؟؟!!🤔

منم از 20هفته قشنگ حرکتشو از رو شکم دیدم😁 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
مرسی گلم اتفاقا شوهرمم گفت لابد خوابه گفتم دوروز خوابه یعنی.... 

منم خیلی جوش میزنم 

هروقت تکون نمیخوره سوره عادیات تکاثر شمس همزه میخونم تکون میخوره 

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
از رو شکم یکم زود نیست؟ فک کنم نبض شکمت بوده.شاید همزمان از داخل هم میفهمیدی؟؟!!🤔

نه والا بارداری دوممه فرق نبض و حرکت رو میفهمم. 

قشنگ ضربه از داخل میزد پوست شکمم بالا میومد