2777
2789
عنوان

میخوام مربی رانندگیمو عوض کنم

65 بازدید | 6 پست

سلام کسی هست؟ میخوام مربی رانندگیمو عوض کنم 7جلسه اشو رفتم 5جلسه دیگه بیشتر نمونده دوست دارم عوضش کنم ولی میترسم تو آموزشگاه یهو ببینمش اونوقت خیلی بد بشه. توضیحات رانندگی رو خوب توضیح میده بعد دیگه میره تو گوشیشو دیگه حرف نمی‌زنه بعضی موقع ها هم ک هول میکنم اشتباه میکنم میگه مگه من بهت توضیح ندادم بعد چهار جلسه باید همه چی بلد باشی انگار من راننده حرفه ایم بعدم جلسات دوساعته است یک ساعت بیشتر یاد نمیده. چکار کنم؟ 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی ادامه بدم تا تموم بشه بنظرتون!؟ 

اگر آشنا دارید که توی همون آموزشگاه یه مربی خوب داشته عوض کن

اگر مطمئن نیستی عوض نکن

چون شنیدم اکثر مربیا تو شهر کارآموز رو میچرخونن و کارای شخصیش رو انجام میدن یا اصلا نکته آموزشی نمیگن فقط میگن حرکت کن

به نظر من هم مربیت بد نیست من خودم مربیم مثل مربی تو بود چند جلسه ی اول خیلی اعتماد به نفس میداد ولی جلسه های بعدی اگر اشتباهی میکردم مسخره م میکرد و همه چیز رو هم به عهده خودم میذاشت مگه اینکه مشکل جدی پیش بیاد.. منم اوکی بودم مشکلی نداشتم 

ولی اگر کاملا مطمئنی میتونی مربی بهتر پیدا کنی عوض کن

متاهل   خدایا شکرت   
اگر آشنا دارید که توی همون آموزشگاه یه مربی خوب داشته عوض کن اگر مطمئن نیستی عوض نکن چون شنیدم اکث ...

ن آشنا ک ندارم ممنون از راهنماییت.پس باهمین ادامه میدم