2777
2789
عنوان

ورم محل ختنه نوزادم😥😥🙁

3884 بازدید | 32 پست

یه هفته س به روش حلقه ختنه کردیم هنوز نیفتاده و خیلی ورم کرده قرمز شده طبیعیه بنظرتون😥

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش باحلقه ختنه نمیکردی منم همینکارو کردم بچم الان تنگی مجرا داره

من دوتا پسرامو با حلقه خختنه کردم مشکلی ندارن 

ربطی به این نداه اون مادر زادیه خواهر زاده من دخترم بود تنگی مجرا داشت با لیزر عملش کردن اون ک ختنه نبوده

من دوتا پسرامو با حلقه خختنه کردم مشکلی ندارن  ربطی به این نداه اون مادر زادیه خواهر زاده من د ...

آخه دکترش گف ازختنه ست!!! بالیزر چجوریه؟؟؟ هزینشو میدونید؟؟ دکترش گف 650 میگیرم تومطب انجام میدم ی برش میزنم خودتم بادماسنج باید تا ی ماه بازش کنی😢😢😢 بچم عذاب میکشه نمیدونم چیکاکنم

بخاطر حلقس نگران نباش عزیزم یکم‌طول میکشه تاحلقه بیفته روزی دوبار به‌مدت یک‌ربع بنشونش تو‌لگن‌آب ولرم داروهاشم به‌وقت استفاده کن

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
آخه دکترش گف ازختنه ست!!! بالیزر چجوریه؟؟؟ هزینشو میدونید؟؟ دکترش گف 650 میگیرم تومطب انجام میدم ی ب ...

ببر دکتر دیگه اون چرت گفته هزینشو نمیدونم چون اونموقع بچه بود بیمارستان دولتی انجام دادن الان ۱۸ سالشه .

ولی هزینه زیادی نداره عمل سرپایی بود کلا چند دقیقه بود 

ببر متخصص کلیه مجاری

آخه دکترش گف ازختنه ست!!! بالیزر چجوریه؟؟؟ هزینشو میدونید؟؟ دکترش گف 650 میگیرم تومطب انجام میدم ی ب ...

مامان منم برا داداشم اینطوری کردشبا وقتی میخوابید با دماسنج انجام میداد اصلا متوجه نمیشد

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
مامان منم برا داداشم اینطوری کردشبا وقتی میخوابید با دماسنج انجام میداد اصلا متوجه نمیشد

جدی میگی عزیزم؟؟ وای خیالم راحت ترشد.. داداشت دیگ خوب شد؟؟ دکتربچم گفته احتمال داره بعدعمل بازم تنگیش برگرده😢

ببر دکتر دیگه اون چرت گفته هزینشو نمیدونم چون اونموقع بچه بود بیمارستان دولتی انجام دادن الان ۱۸ سال ...

دکترش فوق تخصص کلیه ومجاری ادراریه.. دکترخوبیه اما من ازعملش میترسم بردم طب سنتی گف اگ شب بدون ترس وتوخواب ادرارکنه ب مرور بازمیشه تاحد ترکیدن بهش مایعات میدم بازم پامیشه میرع توالت 😐