2777
2789

میگن علامتهای شیطان پرستی داره کارتونش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نمد

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک دوسش دارم.اگه توی بیکینی‌باتن زندگی میکردم حتما حتما زنش میشدم😆خیلی مرد شریف و پرکاریه

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

بچه ها زیاد درگیر این تئوری های توطئه نشید واقعا مغزتون کم کم داغون میشه

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

نه عزیزم.

این کارتون جوری ساخته شده که بچه ها بهش وابسته بشن و مدام نگاه کنند.

کودکانی که وابسته میشن دچار سندرم پی میشن و تاچندین سال تو حالت بچگی میمونن

یعنی مغزشون اجازه نمیده بزرگانه فکر کنن.

برای همین دیدن این کارتون درخیلی از کشورها ممنوع شده ولی در اینجا نه....🥲

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
نه عزیزم. این کارتون جوری ساخته شده که بچه ها بهش وابسته بشن و مدام نگاه کنند. کودکانی که وابسته م ...

وا؟! 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣