2777
2789
عنوان

خیلی کلافه‌م... :(

143 بازدید | 15 پست

نامزدم وقتی با دوستاش بیرونه یا جاییه من همش کلافم هی شک بیخودی و اشتباه میکنم چندبار سر این موضوع دعوامون شده دیگه آخرین بار گفت اگه شک کنی بخوای کنترل کنی بدتر دروغ میگم بهت   وقتیم خبر میده که کجاست و با کیه گاهی من ناراحت میشم که مثلا چرا تا دیروقت بیرونه یا چرا دخترای غریبه بوده تو جمعشون،اما جرات نمیکنم حرفی بزنم که لج کنه   نمیدونم چه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمو دار میزدم این کارارو باهام میکرد سره ی بار قدم زدن با دوستش جوری حساب کارو آوردم دستش ک دیگ ...

ببین من خودم بهش میگم خبر بده جایی میری امشب رفتن بیرون بعد دوستش دوتا دوستای دخترشم آورده بود بقیه‌شون رو میشناختم ولی خیلی حرص خوردم که اون دوتا وسط اینا چیکار میکنن و چرا بی من رفته با این جمع بیرون

ببین من خودم بهش میگم خبر بده جایی میری امشب رفتن بیرون بعد دوستش دوتا دوستای دخترشم ...

خب چرا تورم نبرده یا خودتو جر بده یا اونو 

یا ب من یاد بده چطوری انقد آرومی خونسردی و تا الان کسیو نکشتی

خب چرا تورم نبرده یا خودتو جر بده یا اونو  یا ب من یاد بده چطوری انقد آرومی خونسردی و تا الان ...

خونسرد نیستم که تا الان بیدارم دارم حرص میخورم

ببین یهویی شد برنامه قبلی نداشتن من کرجم اون تهرانه دیروقتم رفتن

نه آخه فردا میخوایم ببینیم همو قهر نکردم ولی سرسنگینم    

من جات بودم اومد خودمو مظلوم جلوه میدادم ب نظرم مث‌قبل  باش ولی فردا ک اومد مظلوم نمایی کن بگو آخه من آنقدر دوست دارم ک نگرانت میشم دوس ندارم دوس ندارم با هیچ دختر غریبه ای بگردی چیکار کنم عاشقتم بعد بغض کن اون وقته ک اون میاد بغلت می‌کنه و میگه دیگه نمیکنه از این کارا رفیق بازیرم یه کاری کن جم کنه نامزد من ی ساله نمیدونه رفیق چیه