2777
2789
عنوان

بچه دزد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلیل شو پیدا کن 

داداش منم یه مدت این کارو میکرد هی مامانم دعواش میکرد هیچی نمیگفت 

یبار خودم باهاش حرف زدم گف یه پسری تو باشگاهی که می رفته بوده که هی میزدتش که براش پول ببره 

دگه طرف رو پیدا کردیم و...

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

همسن دختر منه دختر منم شهریور میشه ۹ سالش

با اینکه هر چی واسش فراهم میکنیم با همه ی سازاش میرقصیم یه دوستی داره اون یادش داده یه بار رفتن از فروشگاه لپ لپ برداشتن فرار کردن فروشگاه نزدیکه خونمون بود بعد صاحب فروشگاهش اومد دنبالشون خیلی خجالت کشیدم😭😭😭😭

آقا میگم پول زیاد یعنی نه ۵۰ هزار ۱۰۰ هزار ۱۰۰ یورو ۲۰۰ یورو😖

مگه کجایید ایران تیستید

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

خب ببین اول از کی یاد گرفته،بعدش بشین قشنگ براش توضیح بده چن نفرو الکی مثال بزن بگو اینکار کردن واضح نگو ک ت پول برمیداری مثلا همینجور داری براش داستان تعریف میکنی و نمیدونی ک پول برمی‌داره 

بگو اینکار کردن بعد ی اتفاق عجیب بگو افتاد ک بفهمه کارش زشته بگو مثلا خدا باهاشون قهر کرد دیگ آرزوهاشونو برآورده نکرد،یا بگو خدا اون چیزایی ک دوسداشتو ازش گرفت چون خیلی ازش ناراحت شده بود

همسن دختر منه دختر منم شهریور میشه ۹ سالش با اینکه هر چی واسش فراهم میکنیم با همه ی سازاش میرقصیم ی ...

نزار با اون دوستش بگرده 

دوست خیلی تاثیر داره رو بچه ها .

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
نزار با اون دوستش بگرده  دوست خیلی تاثیر داره رو بچه ها .

بله خداروشکر خونشون اینجا رفت خودش هم خیلی دزدی میکرد یه مدت دیگه انقد من و شوهرم قانعش کردیم تا نکنه الان دیدیش در همین حده(میره در خونه مردم غوره و توت میچینه) در حالی که خودمون تو خونه درخت توت مشکی داریم