2777
2789
عنوان

درباز شد و دخترم شلوارش پایین بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14455 بازدید | 78 پست

جای اینکه دخترتو دعوا کنی باهاش صحبت کن ک ما تو خونمون این کار را ممنوع میدونیم و سعی کن دخترت رو تو اتاق تنها نذاری و در رو باز نگه داری و سعی کن دیگه بچه اون خانوم رو قبول نکنی

👶🏻🫀🌱

مقصر خودتی عزیزم چرا اصلا باهاش رفت و آمد داری ؟ حتی اگر نزدیک‌ترین شخص زندگیتم باشه مهم نیست باهاش رفت و آمد نکن وقتی تا این حد رو بچه‌ت تاثیر بد میذاره ، اینجور که تعریف کردی مامان بچه هم انگار طلبکار بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که چزا دخترتو دعوا کردی؟؟اونکه گناهی نداره بعدم چطکر با کسی رفتوآمد میکنین که شلوارشو میکشه پت ...

اصلا نمیخواستم برم ب اصرارشون قبول کردم 

چکار کنم از ذهن بچم بیرون بره 

درسته نباید دعواش می کردی هر چند آدم خیلی اعصابش خورد میشه و شاید خود من هم همین کار رو می کردم

این خانم فامیل دوست یا هرچیزی که هست دیگه به هیچ وجه نه خونه شون برو و نه بذار خونه تون بیاد

به نظرم رابطه رو باهاشون کم کن بوت دچار بلوغ جنسی میشه بعد آسیب میبینه 🙂

با دخترت حرف بزن بهش توضیح بده ک این جای ممنوعه کسی نباید ببینتش 

و خدا دوست ندارع اونایی ک این کارو کنن و...

=)

رفت و امد نکنین

ب دخترتونم یاد بدید هرکی جز خانوادش یا، پدربزرگ و.. 

بغلش کرد و دست ب شلوارش زد جیغ بزنه و... 

بهش یا. بدید نکات جنسی رو فیلم زیاده تو نت 

نیاز ب دعوا نیست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
 مقصر خودتی عزیزم چرا اصلا باهاش رفت و آمد داری ؟ حتی اگر نزدیک‌ترین شخص زندگیتم باشه مهم نیست ...

آره ته منظورش این بود بچه تو تقصیر کاره بخدا دختر من حتی جلو باباش با شورت نمیگرده

چه بی حیا

چاقو که زیر گلوت نزاشتن بخاطر رفت و امد

تموم کن این ارتباط کثیف رو

عزت نفس دخترتم نابود نکن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

رفت و امد نکنین ب دخترتونم یاد بدید هرکی جز خانوادش یا، پدربزرگ و..  بغلش کرد و دست ب شلوارش ...

اینجا یکی میگفت پدربزرگ‌پیرش وقتی این خیلی کوچیک بوده بهش تجاوز میکرده 

گفت پدر باباش بوده و با اونا زندگی میکرده 

مامانش میرفته خرید این پدربزرگه سراغ تین میومده

تازه گفت پدر بزرگم اهل قرآن خواندن بود و اینکه کسی هیچوقت فکرشو نمیکرده اینم میترسیده بگه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤