2777
2789
عنوان

درباز شد و دخترم شلوارش پایین بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14207 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان خودم کلی توی بحرانم واقعا ظرفیت این مسئله نداشتم میدونم نباید دعواش میکردم 

تاپیک های قبل بخونید میخواستم جدا بشم همسرم تهدید کرد ک با اسلحه مغز ۳ تامونو میریزه بیرون منم ب ناچار تصمیم گرفتم بخلطر دخترم بجنگم 

رفت و آمد رو که کلا قطع کن 

بعدم به دختر در مورد ناحیه خصوصی توضیح بده

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

بچه هاچیزی به عنوان اتاق خصوصی ندارن

اتاق خصوصی براپدرومادره

شمابه بهانه ای بایدازدورجدیریت میکردیر

وقتی رفتیدداخل فضارو عوض میکردید

بدون اینکه نگاشون کنید

وبیرون سرگرمشون میکردی

جداازمسائل جنسی باید رو پوششمون جلوبچه کارکنیم تاکم کم حیارو یادبگیره.

حالا از این به بعد یادت بمونه بچه رو نفرستی جایی که نبینیش همیشه در اتاق باز باشه یا بیان گوشه هال بازی کنن بیشتر از این که تو ناراحت شی به روان بچه آسیب میزنه این کار ها...گور بابای حرفای مادر اون بچه هه از این به بعد مراقب دخترت باش همیشه...مادر شدن همینه دیگه همش مراقبت و سختی

هر چه در جستن آنی، آنی.