2777
2789

میشه بگید

بچه هاتون تقریبا چقدر در طی روز میخابن

چقدر غذا میخورن (حجمش یا از نظر قاشق یا کاسه یا بشقاب...)

اگه حرف میزنن چیا میگن؟

پسرم دو سالشه، خواب که شب ۱۰. اینا میخوابه صبحم ۸. ۸ونیم بیدار میشه، ی ۲ساعتم بعدازظهر میخوابه

غذا ناهار شام بهش بدم اندازه ۲.۳ تا قاشق غذا خوری پر میخوره، حرف که فقط کلمه میگه هنوز جمله نمیگه خیلی نگرانم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ساعت می‌خوابه غذا کم میخوره بیشتر شیر میخوره . کلمه هم مامان  بابا  عسل  آجی  قاقا  گه(بیا)  بای بای   پیف   آچ(بازکن) بلده

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

پسرم ۱۵ ماهشه دوساعت ۱تا۳ میخوابه ۱۰ شب میخوابه تا ۸صب 

حرف بابا ماما،ددر، به به،با یسری چیزا که معنی نداره 

صبحانه اگه سوپ و عدسی بدم اندازه سه قاشق غذاخوری 

نهاروشام یه پیاله کوچیک 

میوه ام دوتا سه تا در طول روز +سه تا دونه بیسکویت مادر

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
پسرم دو سالشه، خواب که شب ۱۰. اینا میخوابه صبحم ۸. ۸ونیم بیدار میشه غذا ناهار شام بهش بدم اندازه ۲. ...

خواب روز نداره ینی؟ 

وزنش خوبه اونوقت؟ از شیر گرفتیش؟

پسر منم کلمه میگه فقط ۲۱ ماهشه تنها فعلی هم که بلده ، بده هست😅

خواب روز نداره ینی؟  وزنش خوبه اونوقت؟ از شیر گرفتیش؟ پسر منم کلمه میگه فقط ۲۱ ماهشه تنها فعل ...

بعدازظهر ۲ساعت میخوابه، ی ماهه پیش یهو خودش ترک کرد، ولی هنوز از پوشک نگرفتم شوهرم نمیزاره، بیا، بده اینجوری میگه ولی مثلا نمیگه آب بده، باید باهاش کار کنی هی تکرار کنی یاد میگیره، صدای چندتا حیوونم بلده.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

پسرم ۲۰ ماهشه

شب ساعت یک میخوابه 

صبح ساعت ۹ نهایت ۱۰ بیدار میشه

غذاش کمه مثلا 

واسه صبحانه نصف نیمرو یا کوچک نون و ماست یا سوپ یا عدسی میدم هر کدوم باشه( نصف حجم پیاله کوچک)

واسه شام و  ناهار هر چیزی خودمون بخوریم حجمش بازم نصف پیاله کوچک 

میان وعده شیرخشک و روزی یه بسته پاستیل کوچک و یک تکه بیسکوییت ویفر 

به عنوان میان وعده گاهی از همون ناهاری که مونده باشه بازم میدم میخوره 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بعدازظهر ۲ساعت میخوابه، ی ماهه پیش یهو خودش ترک کرد، ولی هنوز از پوشک نگرفتم شوهرم نمیزاره، بیا، بده ...

اینم نمیگه اب بده فقط میگه آبَ ، یوقت یه چیزیو بخاد ازم بگیره ک اسمشو بلد نیس میگه بیده بیده

اره پسر منم صدای چندتا حیوونو صدای قطارو ماشینم بلده 

بعدازظهر ۲ساعت میخوابه، ی ماهه پیش یهو خودش ترک کرد، ولی هنوز از پوشک نگرفتم شوهرم نمیزاره، بیا، بده ...

من ک هنوز از شیرم نگرفتم 

پوشک ک حالا حالاها فک نکنم😐 اخه اصلا امادگی ای توش نمیبینم

اینم نمیگه اب بده فقط میگه آبَ ، یوقت یه چیزیو بخاد ازم بگیره ک اسمشو بلد نیس میگه بیده بیده اره پس ...

پسرم آب نمیگه هنوز میگه بَه، هرچی میگم بگو آب نمیگه ولی بقیه کلمه هارو میگه ولی خیلی نگرانم نتونه کامل حرف بزنه

پسرم ۲۰ ماهشه شب ساعت یک میخوابه  صبح ساعت ۹ نهایت ۱۰ بیدار میشه غذاش کمه مثلا  واسه ص ...

وزن خوبه اونوقت با این مقدار غذا؟ 

ببین پاستیل و بیسکوییتو حذف کن جاش سیب زمینی یا تخم بلدرچین و میوه بده بهتر میشه اشتهاش، طبق تجربه میگم

پسرم آب نمیگه هنوز میگه بَه، هرچی میگم بگو آب نمیگه ولی بقیه کلمه هارو میگه ولی خیلی نگرانم نتونه کا ...

مدام براش تکرار کنه کم کم میگه 

هی بگو آبَ میخای مثلا وقتی اب خاس 

از این فلش کارت هام خیلی خوبه باهاش کار کنی هرچند خودمم تو مرحله تجریه کردنم هنوز😅

من ک هنوز از شیرم نگرفتم  پوشک ک حالا حالاها فک نکنم😐 اخه اصلا امادگی ای توش نمیبینم

تا دو سالگی وقت هست میتونی بگیری هنوز زوده، پوشک شوهرم با دکتر صحبت کرد میگه نباید بهش فشار بیاری بعدها دچار مشکلات گوارشی میشه فعلا دارم میبرمش دستشویی آشنا بشه تا بعد ببینم چی میشه

تا دو سالگی وقت هست میتونی بگیری هنوز زوده، پوشک شوهرم با دکتر صحبت کرد میگه نباید بهش فشار بیاری بع ...

اوهوم 

من خودمم امادگی پوشک ندارم هنوز ولی در کل فضای دسشوییو دوس داره جدیدا واسه شستن زیاد میبرمش خوشش میاد😅