2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم قطع رابطه ام😔

388 بازدید | 24 پست

بین من و شوهرم یه دعوایی شد که شوهرم یه هفته گذاشت و رفت ،منم زنگ زدم به مادرشوهرم که ببینم از شوهرم خبر داره یا نه 

اونم هر چی از من تو دلش کینه داشت بهم گفت :

پسرمو فراری دادی،اگه یه تار مو ازش کم بشه بنزین ورمی دارم خونه پدرت رو آتیش می زنم و 

تو زن نیستی که شوهرت رو ازت فراریه و هزار حرف دیگه ....

خیلی بین منو و مادرشوهرش خوب بود ولی همه اش خراب شد. البته بعداً فهمیدم خودش به شوهرم گفته برو چند روزی نباش تا زنت آدم بشه😔

خب چرا ناراحتی الان

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چ بدجنسه😑

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

الان با شوهرم خیلی خوبیم و اون اتفاق ها رو که یه ماه پیش افتاد فراموش کردم ولی حرفهای مادرشوهرم و اینکه اینهمه سال از من بدش می یومده و من اصلا نمی دونستم خیلی عذابم می ده

چه مادری به جای اینکه بگه بمون خونت ومشکلتو حل کن اینو گفته؟ اصلا چرا شوهرت مسائل بینتون رو میبره خ ...

خیلی از مادرش ناراحتم به شدت.    شوهرم اینطوریه و من نتونستم هیچوقت درستش کنم

خیلی از مادرش ناراحتم به شدت.    شوهرم اینطوریه و من نتونستم هیچوقت درستش کنم

کاملا درکت میکنم.

یه بار به مادرش بگو که اگه ازم ناراحت میشید بهم بگید نذارید همش تلنبار بشه رو هم عقده بشه وبخواد یدفعه خالی کنی رو سرم