سلام خانما همونطور که تو تاپیک های قبلی گفتم من طلاق گرفتم الان با مادرم زندگی میکنم.. راستش از وقتی که طلاق گرفتم بلافاصله مشغول کار شدم والان کارمند شرکت هستم و حقوقم خوبه اما چیزی از حقوقم نمیمونه مادرم مستمری بگیر حقوق پدرمه اما چون پدرم از زن اولش دختر داشت که الان جدا شده و رفته اقدام کرده و نصف حقوق پدرمو میگیره..منم میتونستم بگیرم اما چون خودم بیمه هستم نمیدن دیگه. الان شاید باورتون نشه ولی دریافتی مادرم به دوتومن حتی نمیرسه درحال حاضر هم تو این شرایط سخت خونه نداریم و مستاجر هستیم ماهی ۳ تومن باید اجاره بدیم و نزدیک 4 تومن هم قسط داره مامانم بخاطر وام هایی که در گذشته گرفته.. اینجوری بگم با حقوق من زندگی میکنیم و گاهی حتی کم میاریم.. راستش من بخاطر اینکه زودتر طلاق بگیرم توافقی جدا شدم یه پراید گرفتم الان پشیمونم که کاش بیشتر میگرفتم.. الان ناراحتی من از اینکه صبح تا شب میرم سرکار و حقوقی که میگیرم و نمیتونم جمع کنم. کلی ارزو داشتم اینکه وقتی رفتم سرکار پولامو جمع کنم و به آرزوهام برسم. زندگی برای یه زن مطلقه مثل من که الان داره هرچی درمیاره خرج قسط و اجاره میکنه اونم نه واسه خودش خیلی سخته. میدونم بهرحال مادرمه وظیفمه ولی چرا باید اینجوری بشه. ماشینمم میخام بفروشم مامانم نمیزاره میگه زنیم باید ماشین داشته باشیم. حقوق مامانم سه چهارسال دیگه وقتی قسطاش تموم شد و هیچ بدهی نداشته باشه تازه میشه پنج تومن. ینی نصف مامانم نصف دختر بابام. شما بودید چیکار میکردین خیلی اعصابم خورده کلافه م