2777
2789

سلام خانما همون‌طور که تو تاپیک های قبلی گفتم من طلاق گرفتم الان با مادرم زندگی میکنم.. راستش از وقتی که طلاق گرفتم بلافاصله مشغول کار شدم والان کارمند شرکت هستم و حقوقم خوبه اما چیزی از حقوقم نمیمونه مادرم مستمری بگیر حقوق پدرمه اما چون پدرم از زن اولش دختر داشت که الان جدا شده و رفته اقدام کرده و نصف حقوق پدرمو میگیره..منم میتونستم بگیرم اما چون خودم بیمه هستم نمیدن دیگه. الان شاید باورتون نشه ولی دریافتی مادرم به دوتومن حتی نمیرسه درحال حاضر هم تو این شرایط سخت خونه نداریم و مستاجر هستیم ماهی ۳ تومن باید اجاره بدیم و نزدیک 4 تومن هم قسط داره مامانم بخاطر وام هایی که در گذشته گرفته.. اینجوری بگم با حقوق من زندگی میکنیم و گاهی حتی کم میاریم.. راستش من بخاطر اینکه زودتر طلاق بگیرم توافقی جدا شدم یه پراید گرفتم الان پشیمونم که کاش بیشتر می‌گرفتم.. الان ناراحتی من از اینکه صبح تا شب میرم سرکار و حقوقی که می‌گیرم و نمیتونم جمع کنم. کلی ارزو داشتم اینکه وقتی رفتم سرکار پولامو جمع کنم و به آرزوهام برسم. زندگی برای یه زن مطلقه مثل من که الان داره هرچی درمیاره خرج قسط و اجاره میکنه اونم نه واسه خودش خیلی سخته. میدونم بهرحال مادرمه وظیفمه ولی چرا باید اینجوری بشه. ماشینمم میخام بفروشم مامانم نمیزاره میگه زنیم باید ماشین داشته باشیم. حقوق مامانم سه چهارسال دیگه وقتی قسطاش تموم شد و هیچ بدهی نداشته باشه تازه میشه پنج تومن. ینی نصف مامانم نصف دختر بابام. شما بودید چیکار میکردین خیلی اعصابم خورده کلافه م

می تونی به محل کارت بگی برات بیمه رد نکنه. هم کمی حقوقت بیشتر میشه. هم می تونی بری از حقوق پدرت درخواست کنی تا دریافتیت بیشتر بشه. محل کارم خیلی ها این کار رو می کنن. شرکت هم خیلی استقبال می کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه صبر کردی چند سال دیگه هم بصبر حقوق مامانت بیشتر بشه

بخدا همه همینن فقط'شما نیستین

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ای کاش یاد می دادن که چه جوری بسازیم

هیچ وقت کسی به شما یاد نمیده چجوری بسازی چون اونا به چنین ادم هایی نیاز ندارن،دقیقا به شخصی مثل الان شما نیاز دارن که واسه یه حقوق که به اخر ماه نمیرسه کار کنن.

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
هیچ وقت کسی به شما یاد نمیده چجوری بسازی چون اونا به چنین ادم هایی نیاز ندارن،دقیقا به شخصی مثل الان ...

نه منظورم اینکه چه جوری زندگی خوب بسازیم منم خیلی کم آوردم از لحاظ دیگه می گم

این اصلا درس نیس الان همه دنبال بیمه اند تو میگی بیمه براش رد نکنع

خب عزیزم بیمه پدرشون هست. وقتی یه بیمه ای هست که قطعیه. و تا پایان عمر هم می تونه ازش بهره ببره. چرا بره یه بار دیگه بیمه پرداخت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه منظورم اینکه چه جوری زندگی خوب بسازیم منم خیلی کم آوردم از لحاظ دیگه می گم

فقط باید پول داشته باشید.

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.