2777
2789

اول یه خلاصه بگم این اقا میشه پسر دختر عموی بابام تقریبا یک ماهه با هم صحبت میکنیم من از خیلی وقت پیش خوشم ازش میومد اول صحبتمون گفت من هیچ فکری واسع ازدواج ندارم و هیچ وقت واقعا بهم نگفت بریم تو رابطه یه بار بهش زنگ زدم که گفت تو زنگ نزن که یه وقت کسی نبیه گاهی وقتا بهم میگه قربونت برم عزیزم گاهی وقتام میره چند روز حتی یه پیامم نمیده یه بچس و ادم شدیدا خشک یه روزم که پیش هم بودیم گفت ببخشید اگه من خشکم و نمیتونم مث تو باشم 

کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پنج شنبه بود همون دیدیم و خیلی خوب بود جمعه و شنبه هم برای بار اول بهم زنگ زد و با هم سه دیقه حرف زدیم دو روز هیچ خبری ازش نبود هیچی تا دیروز که تولدم مامانم بود و من استوری گذاشتم ریپزد ومن شروع کردم به حرف زدن

کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙

اسکرین پیامارو میزارم من تو رابطم نمیفهمم ببینین شما چی میفهمین ازش

هیچوقت با فامیل دوست نشید حتی اگر خیلی هم عاشقتون باشه.پیداست ایشون فقط برای گزراندن وقتش با شماست انگار کمی شما خودت رو در مقابلش کوچیک کردی که بهت گفته مثل تو نیستم.اینکه برای ازدواج نیست و خودتم میدونی اشتباه خیلی بزرگیه که باهاش ادامه بدی