2777
2789

دختره خودش قیافه تقریبا خوشگلی داره . با قد ۱۷۴ و وزن ۷۵ 

پدرش بساز بفروشه مادرش خانه دار . از لحاظ مالی و اجتماعی سطح بالا هستن . ترک زبانن

یه خانواده ۵ نفرن... 

شهرشون کوچیکه .. 

به نظرتون کیس مناسب برا این دختر خانم پیدا میشه؟؟

خودشونم کلا تو اون شهر زود ازدواج میکنن الان وقتشه .. 

ولی کسی نیست براش اصلااااا شما چی فکر میکنید؟ کجای کار میلنگه؟

گئچمه نامرد کورپوسونن گوی آپارسین سیل سنی🍃🌊

چند سالشه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد اخلاقش خوب نی

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

اگر دختر سر وسنگین وخانوم باشه براش بخت خوبم میاد منم برای برادرم شاید زن بگیرم کجا میشینن؟چند سالشه؟

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

احتمالابقیه فکرمیکنن اون. دخترخانم میخواد درس بخونه وقصد ازدواج نداره....من دیدم چن نفر رو ک‌خواستگارنداشته بعدوقتی عقدکرد همه صداشون درومده ک مافکرمیکردیم فلانی نمیخواد ازدواج کنه وگرنه ما میخواستیم خواستگار براش بفرستیم

احتمالابقیه فکرمیکنن اون. دخترخانم میخواد درس بخونه وقصد ازدواج نداره....من دیدم چن نفر رو ک‌خواستگا ...

وای دقیقا 

من سه چار نفر ازم خواستگاري کردن مامانم گفت قصد ازدواج نداره 

همونا همه جارو پر کردن من نمیخوام ازدواج کنم 

بعد تا نامزد کردم 

همه گفتن شما که نمی‌خواستین شوهرش بدین و این حرفا 

همه جا ازین حرفا هست 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔