2777
2789

من زبانم در حد متوسط رو به پایین هست.سی و پنج سالمه .دوست دارم زبانم رو به حد آیلتس برسونم.راهنماییم میکنید چی بخونم.چی ببینم چی گوش بدون خلاصه هر چی که میدونید بهم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فکر میکنی کلاس لازم داری برو کلاس عزیزم. اگر نه در اون حد نیستی که کلاس بری، شروع کن لیسنینگت رو تقویت کن، با فیلم دیدن، آهنگ گوش کردن، تمرین‌های لیسنینگ و... . گرامرهای مختلف رو تمرین کن و بنویس و دایره لغاتت رو ببر بالا با خوندن کتاب و فیلم و فلش کارت و... . 

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یعنی اول این کارها رو بکنم راه که افتادم بعد برم کلاس های آیلتس آره؟

آره عزیزم، این کار رو هم میتونی بکنی. من بدون کلاس خوندم امتحان دادم، اما هرکسی یه جوره. تو سایت کمبریج هم میتونی تست بدی ببینی در چه سطحی هستی، معمولا سطح B2 B1 میتونی شروع کنی بخونی برای آیلتس و مناسبه. اگر فکر میکنی نیاز داری براش بری کلاس، اول میتونی خودت همین شکلی پایه‌ت رو قوی کنی یا اصلا برای همین هم کلاس بری، بعد کلاس‌های آمادگی آیلتس شرکت کنی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "