2777
2789

من ۸ساله ازدواج کردم دوتابچه هم دارم ۴و۲ساله پسرودخترحالاچن وقتیه باشوهرم مشکل داریم خیلی بداخلاقه زبونش تلخه خیانت کرده بهم یه درصدهم اعتمادندارم بهش ازنظرمحبت کاملاسرشدم تواین بحثی که داشتیم میگه من حق طلاق بدم بهت تومهریه ببخش بچه هارم نگهداربخداجونم برابچه هام درمیره میمیرم براشون ولی خوب هم بیکارم هم پولی ندارم نمیتونم دوتاشونوقبول کنم اینم یه رو میگه جداشیم یه روز میگه مهریه ببخش یه روزمیگه یه برگه سفیدامضاکن برگرد حالامن واقعاموندم چیکارکنم برای ۸این ماه وقت مشاوره دادن بهمون هرتوهینی هم بخواین بددهنی هرچی موردعنایت قرارم داده درموردخودش یه درصدهم شک ندارم به طلاق فقط بخاطربچه هام موندم که چیکارکنم؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جور پدری هست؟ پدره خوبیه؟ 

برابچه هاخوبه قبلاکه من بودم همه ی مسئولیت هاشون بامن بوددکتربیرون خریدهمه چی کلا ولی خب اونم دوسشون داره الان همسایه ایم دورادورحواسم هست که قشنگ مراقبت میکنه

مهریه بگیر نفقه بگیر بچه هاتم نگه دار خدا بزرگه توکل کن به خدا از ته دلم ازش میخوام شوهرت و از گمراهی نجات بده سر عقل بیاره بیاد به دست و پات بیفته ببخشیش،،، اگه این کارا رو نکنی یه مرده هرزه باقی میمونه از پدری هم دست میکشه تو شرایط سخت قرارش بده نزار بچه ها بشن اهرم فشارش

الهی بگردم برات عزیز دلم خدا خیر بهشون ندههه اینجور مردا رو با تو بچههه خیلیییی سخته مهر و نبخش برو دنبال کار 

اگه تونستی حضانت بچه هارو هم بگیر با مهریه جدا شو اگه نه صبر کن پشیمون شه ۸ ماه خیلیی زیاده ۸ ماهه از بچه هات جدایی

الهی بگردم برات عزیز دلم خدا خیر بهشون ندههه اینجور مردا رو با تو بچههه خیلیییی سخته مهر و نبخش برو ...

عزیزمن ازجمعه خونه ی بابامم امروزمیشه یه هفته دقیقابرای هشتم یعنی پس فردامشاوره وقت داده بهمون