2777
2789

زندگی بدون عشق و علاقه تا کجا؟

سوختن تو بحثهای ریز چ ریز و تحمل نفرت و نداشتن هم اغوشی تا کجا؟

۱۰سال زندگی و ۹ سال قهر

تهش چی؟؟؟؟

برام دعا کنید قدرت نجات خودموداشته باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از اول اینطوری نبودم ولی یه اتفاقایی افتاد به اندازه ای ازش متنفر شده بودم که بعد یه ماه میخواست از ماموریت بیاد زااار میزدم فقط🤦‍♀️الانم بااینکه میگفتن پشیمون میشی طلاق بگیری خداروشکر میکنم ک خدا بهم این نیرو رو داد ک بتونم خودمو نجات بدم

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬

اگه همدیگه را دوس ندارین نباید ازدواج کنید.مردایی هستن زتشون را دوس ندارن فقط میخواستن زن بگیرن تا بجه داشته باشن هیچ وقت نتونستن زن رادوس داشته باشن اگه نمیخاید زندکی یکی دیگه را تباه نکنید

من از اول اینطوری نبودم ولی یه اتفاقایی افتاد به اندازه ای ازش متنفر شده بودم که بعد یه ماه میخواست ...

چقدر خوبه که تونستی راحت طلاق بگیری

برا م دعا کن تا منم بتونم طعم زندگی رو بکشم

من ب اندازه موهای سرم کتک خوردم ،افترا شنیدم،سختی کشیدم،ناسزا تحمل کردم،درد کشیدم،اما دیگه بریدم

چقدر خوبه که تونستی راحت طلاق بگیری برا م دعا کن تا منم بتونم طعم زندگی رو بکشم من ب اندازه موهای ...

هیچ چیزی تو این دنیا راحت به دست نمیاد مخصوصا آرامش.فک نکنم راضی کردن خانواده سنتی به طلاق و ازاون بدتر شوهر و خانوادش ک به هیچ عنوان به طلاق راضی نبودن کار آسون و راحتی باشه.الانم ک بهش فکر میکنم فقط و فقط کمک خدا بوده و کسایی که سر راهم قرار داده.توکلت به خدا باشه قطعا و حتما کمکت میکنه❤

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬