elesa76 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 79 عنوان مقدار بتا... 67 بازدید | 4 پست من هفته چهارمم و ازمایش بتام بالای ۲۰۰ بود،خوبه یعنی؟ 1401/03/04 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 بله خوبه خدا رو شکر ، عزیزم برا منتظرها هم دعا کن ، مبترکت باشه عزیزم 💝 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
elesa76 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 79 بله خوبه خدا رو شکر ، عزیزم برا منتظرها هم دعا کن ، مبترکت باشه عزیزم 💝 مرسی عزیزدلم،همین الان از ته ته دلم دعا کردم که همه ممتظرا از انتظار در بیان و نی نیشونو سالم بغل کنن
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 مرسی عزیزدلم،همین الان از ته ته دلم دعا کردم که همه ممتظرا از انتظار در بیان و نی نیشونو سالم بغل کن ... 😍😍💓💓 ممنون مامان خانومی 💝😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞