2777
2789

سه چهاربار پست سرهم بالا آورد بعد چند بار درخواست آب کرد دادم بهش مجدد بالا آورد دسگ خوابوندمش..بنظرتون  چکار کنم؟نیازه صبح ببرمش دکتر.نگرانشم؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ببرش. ویروس جدیده اومده. احتمالا گرفته. من و دخترم و خواهرم گرفتیم. استفراغ و لرز و اسهال شدید. من اسهال شدید بودم خواهرم استفراغ شدید. طفلکو 3دفه بردن دکتر

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          

نبات رو بذار تو تابه و بذار رو شعله کم آب بشه بعد یه استکان آب و کمی دارچین بهش اضافه کن بذار دوتا قل بزنه 

بریز تو لیوان و بذار تو فریزر تا خنک بشه بده بخوره 

اگر داغ باشه بالا میاره بذار خوب خنک بشه 

احتمال زیاد سردیش شده

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤
تب و اسهال نداره؟؟ چی خورده امروز ؟؟ فعلا هیچی بهش نده شاید رو دل کرده  یه نبات بزار دهنش&nb ...

نه شکر خدا تب و اسهال نداره.

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤