2777
2789
عنوان

به نظرتون چطوری رفتار کنم باشوهرم؟

526 بازدید | 32 پست

شوهرم ظهر بهش زنگ زدم گفتم میخام برم مغازه اونم پیش رفیقاش بود صداشون میومد گفت تو غلط میکنی

منم از دهنم درومد حرصی شدم چون پیش رفیقاش بامن اونطوری حرف زد گفتم غلط و تو میکنی با خانوادت

اومد صدام کرد رفتم ببینم چی میگه گلومو فشار داد تمام جای چنگاش مونده 

به نظرتون اومد چطوری رفتار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هم بی احترامی نکنید ب خانواده های هم بی حرمتی نکنید بچه هاتون یاد میگیرین فردا ب خودتون بی احترامی میکنن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

خدای من 

چند ساله ازدواج کردین؟بار اولش بود؟

هم کار شما اشتباه بوده هم ایشون

آخرش یه روز میام اینجا و تاپیک میزنم :بالاخره شد اونی که باید..... میشه یه صلوات مهمونم کنی تا به مراد دلم برسم؟مرسی
ب هم بی احترامی نکنید ب خانواده های هم بی حرمتی نکنید بچه هاتون یاد میگیرین فردا ب خودتون بی احترامی ...

جلو بچهامون اگه باهم دعوام داشته باشیم خوب رفتار میکنیم اصلا نمیفهمن باهم اختلاف داریم

باهاش سرسنگین باش

ولی بهتر بود وقتی پیش دوستاشه اونطوری بهش نگی(چون مردا پیش دوستاشون یکم بهشون برمیخوره) یا وقتی میدونی رو خانوادش حساسه یجوری بهش بگی که عصبانی نشه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم